Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Vepřová panenka s jablky a medem

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční Černý les
Vánoční Černý les
Vánoční Černý les
Vánoční Černý les
Pečený čaj z exotického ovoce
Pečený čaj z...
Pečený čaj z exotického ovoce
Pečený čaj z exotického ovoce
Minicheesecaky s čokoládou 
Minicheesecaky s...
Minicheesecaky s čokoládou 
Minicheesecaky s čokoládou 
Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na...
Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na víně

Vepřová panenka s jablky a medem

Co budete potřebovat

2 vepřové panenky
100 ml oleje
2 lžíce polotučné hořčice
1 lžíce dijonské hořčice
3 lžíce medu
3 stroužky česneku, prolisovaného
2 lžičky sušeného tymiánu
2 lžičky soli
½ lžičky pepře
3 středně velká jablka, očištěná, pokrájená
4 hřebíčky

Jak na to?

Den předem naložte maso do marinády z oleje, hořčice, medu, česneku, tymiánu, soli a pepře. Rozpalte troubu na 150 °C. Panenku zprudka opečte v pánvi a dejte do zapékací mísy. Přisypte jablka, hřebíčky, zakápněte olejem a zakryté alobalem pečte 10 minut. Alobal odstraňte a ještě pět minut dopečte. Poté panenku nakrájejte na plátky a servírujte s pečenými jablky. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová panenka s jablky a medem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Maso Vánoce Bez laktózy Bezlepkové Tip týdne , Tymián
(0)

Co budete potřebovat

2 vepřové panenky
100 ml oleje
2 lžíce polotučné hořčice
1 lžíce dijonské hořčice
3 lžíce medu
3 stroužky česneku, prolisovaného
2 lžičky sušeného tymiánu
2 lžičky soli
½ lžičky pepře
3 středně velká jablka, očištěná, pokrájená
4 hřebíčky

Jak na to?

Den předem naložte maso do marinády z oleje, hořčice, medu, česneku, tymiánu, soli a pepře. Rozpalte troubu na 150 °C. Panenku zprudka opečte v pánvi a dejte do zapékací mísy. Přisypte jablka, hřebíčky, zakápněte olejem a zakryté alobalem pečte 10 minut. Alobal odstraňte a ještě pět minut dopečte. Poté panenku nakrájejte na plátky a servírujte s pečenými jablky. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční Černý les
Vánoční Černý les
Vánoční Černý les
Vánoční Černý les
Pečený čaj z exotického ovoce
Pečený čaj z...
Pečený čaj z exotického ovoce
Pečený čaj z exotického ovoce
Minicheesecaky s čokoládou 
Minicheesecaky s...
Minicheesecaky s čokoládou 
Minicheesecaky s čokoládou 
Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na...
Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na víně

Inspirujte se podobnými recepty