
Vepřová panenka s jablky a medem
Postup přípravy
Den předem naložte maso do marinády z oleje, hořčice, medu, česneku, tymiánu, soli a pepře. Rozpalte troubu na 150 °C. Panenku zprudka opečte v pánvi a dejte do zapékací mísy. Přisypte jablka, hřebíčky, zakápněte olejem a zakryté alobalem pečte 10 minut. Alobal odstraňte a ještě pět minut dopečte. Poté panenku nakrájejte na plátky a servírujte s pečenými jablky. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod