Vepřová panenka s jablky a medem
Ingredience
2 | vepřové panenky |
100 ml | oleje |
2 | lžíce polotučné hořčice |
1 | lžíce dijonské hořčice |
3 | lžíce medu |
3 | stroužky česneku, prolisovaného |
2 | lžičky sušeného tymiánu |
2 | lžičky soli |
½ | lžičky pepře |
3 | středně velká jablka, očištěná, pokrájená |
4 | hřebíčky |
Postup přípravy
Den předem naložte maso do marinády z oleje, hořčice, medu, česneku, tymiánu, soli a pepře. Rozpalte troubu na 150 °C. Panenku zprudka opečte v pánvi a dejte do zapékací mísy. Přisypte jablka, hřebíčky, zakápněte olejem a zakryté alobalem pečte 10 minut. Alobal odstraňte a ještě pět minut dopečte. Poté panenku nakrájejte na plátky a servírujte s pečenými jablky. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY