Pomalu pečená vepřová plec
Pomalu pečená vepřová plec se hodí na rodinný oběd i jako večeře pro dva. Pečené trhané maso s bramborami nasáklými výpekem neuděláte chybu. Před samotnou přípravou počítejte s alespoň 12 hodinami marinování masa.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení 8 porcí
- Vepřová plec 2 kg
- Paprika mletá sladká 1 plž
- Česnek 8 strouž.
- Olej slunečnicový 100 ml
- Sůl 2 člž
- Citron 1,5 ks
- Brambory 4 ks
- Vepřová plec 2 kg
- Paprika mletá sladká 1 plž
- Česnek 8 strouž.
- Olej slunečnicový 100 ml
- Sůl 2 člž
- Citron 1,5 ks
- Brambory 4 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.