Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Vepřová panenka na grilu s pohankou, rukolovým salátem a cukrovým melounem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Vepřová panenka na grilu s pohankou, rukolovým salátem a cukrovým melounem

Co budete potřebovat

½ lžičky uzené papriky
¼ lžičky skořice
sůl, pepř
1 citron
600 g vepřové panenky
2 lžíce olivového oleje
400 g cukrového melounu
1 salátová okurka
1 červená cibule
125 g rukoly
1 hrst čerstvé máty
1 hrst čerstvé bazalky
1 citron
4 lžíce balsamikového octa
100 g pohanky

Jak na to?

1. V malé misce smíchejte uzenou papriku, sůl, pepř a kůru z citronu.
2. Vepřovou panenku zakápněte olivovým olejem a vmasírujte do ní směs koření. Dejte na gril a grilujte podle velikosti 12 až 15 minut. Panenku přiklopte a před krájením nechte 10 minut odpočinout.
3. Meloun pokrájejte na kousky velikosti sousta, okurku a cibuli na tenká půlkolečka, smíchejte s rukolou a nahrubo pokrájenými bylinkami, citronovou kůrou a zakápněte balsamikovým octem. Dochuťte solí a pepřem.
4. Pohanku uvařte podle návodu na obalu a servírujte se salátem a pokrájenou vepřovou panenkou.

TIP : vyzkoušejte pikantní chuť rukuly
VITAMINU C – zdroj vitamínu C , přispívá k normální funkci imunitního systému





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová panenka na grilu s pohankou, rukolovým salátem a cukrovým melounem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

½ lžičky uzené papriky
¼ lžičky skořice
sůl, pepř
1 citron
600 g vepřové panenky
2 lžíce olivového oleje
400 g cukrového melounu
1 salátová okurka
1 červená cibule
125 g rukoly
1 hrst čerstvé máty
1 hrst čerstvé bazalky
1 citron
4 lžíce balsamikového octa
100 g pohanky

Jak na to?

1. V malé misce smíchejte uzenou papriku, sůl, pepř a kůru z citronu.
2. Vepřovou panenku zakápněte olivovým olejem a vmasírujte do ní směs koření. Dejte na gril a grilujte podle velikosti 12 až 15 minut. Panenku přiklopte a před krájením nechte 10 minut odpočinout.
3. Meloun pokrájejte na kousky velikosti sousta, okurku a cibuli na tenká půlkolečka, smíchejte s rukolou a nahrubo pokrájenými bylinkami, citronovou kůrou a zakápněte balsamikovým octem. Dochuťte solí a pepřem.
4. Pohanku uvařte podle návodu na obalu a servírujte se salátem a pokrájenou vepřovou panenkou.

TIP : vyzkoušejte pikantní chuť rukuly
VITAMINU C – zdroj vitamínu C , přispívá k normální funkci imunitního systému

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty