×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřová panenka na bílém víně se šťouchaným bramborem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Vepřová panenka na bílém víně se šťouchaným bramborem

Co budete potřebovat

Marináda:
125 ml bílého vína
2 lžíce sójové omáčky
2 lžičky grilovacího koření
2 stroužky česneku
sůl a pepř
800 g vepřové panenky v celku
olivový olej
1 balení salátu Rodinný mix
200 g cherry rajčat, přepůlených
30 g parmazánu, nastrouhaného
700 g brambor
50 g másla
½ lžičky bílého pepře

Jak na to?

Z vína, sójové omáčky, grilovacího koření, rozetřeného česneku, soli a pepře připravte marinádu. Naložte do ní vepřovou panenku a nechte minimálně 4 hodiny uležet. Poté maso vyjměte, nechte okapat a potřete olejem. V nepřilnavé pánvi maso zprudka opečte ze všech stran a vložte do trouby na 160 °C. Pečte asi 15 minut. Salát promíchejte s cherry rajčaty a parmazánem. Zakapejte olivovým olejem a dle chuti dosolte. Brambory uvařte doměkka. Vložte máslo, osolte, opepřete a rozšťouchejte.

Ogrilovanou panenku podávejte s připraveným zeleninovým salátem a šťouchanými brambory.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová panenka na bílém víně se šťouchaným bramborem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Tip týdne , Rajče
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

Marináda:
125 ml bílého vína
2 lžíce sójové omáčky
2 lžičky grilovacího koření
2 stroužky česneku
sůl a pepř
800 g vepřové panenky v celku
olivový olej
1 balení salátu Rodinný mix
200 g cherry rajčat, přepůlených
30 g parmazánu, nastrouhaného
700 g brambor
50 g másla
½ lžičky bílého pepře

Jak na to?

Z vína, sójové omáčky, grilovacího koření, rozetřeného česneku, soli a pepře připravte marinádu. Naložte do ní vepřovou panenku a nechte minimálně 4 hodiny uležet. Poté maso vyjměte, nechte okapat a potřete olejem. V nepřilnavé pánvi maso zprudka opečte ze všech stran a vložte do trouby na 160 °C. Pečte asi 15 minut. Salát promíchejte s cherry rajčaty a parmazánem. Zakapejte olivovým olejem a dle chuti dosolte. Brambory uvařte doměkka. Vložte máslo, osolte, opepřete a rozšťouchejte.

Ogrilovanou panenku podávejte s připraveným zeleninovým salátem a šťouchanými brambory.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.