×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřová panenka na bílém víně se šťouchaným bramborem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Vepřová panenka na bílém víně se šťouchaným bramborem

Co budete potřebovat

Marináda:
125 ml bílého vína
2 lžíce sójové omáčky
2 lžičky grilovacího koření
2 stroužky česneku
sůl a pepř
800 g vepřové panenky v celku
olivový olej
1 balení salátu Rodinný mix
200 g cherry rajčat, přepůlených
30 g parmazánu, nastrouhaného
700 g brambor
50 g másla
½ lžičky bílého pepře

Jak na to?

Z vína, sójové omáčky, grilovacího koření, rozetřeného česneku, soli a pepře připravte marinádu. Naložte do ní vepřovou panenku a nechte minimálně 4 hodiny uležet. Poté maso vyjměte, nechte okapat a potřete olejem. V nepřilnavé pánvi maso zprudka opečte ze všech stran a vložte do trouby na 160 °C. Pečte asi 15 minut. Salát promíchejte s cherry rajčaty a parmazánem. Zakapejte olivovým olejem a dle chuti dosolte. Brambory uvařte doměkka. Vložte máslo, osolte, opepřete a rozšťouchejte.

Ogrilovanou panenku podávejte s připraveným zeleninovým salátem a šťouchanými brambory.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová panenka na bílém víně se šťouchaným bramborem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Tip týdne , Rajče
(0)

Co budete potřebovat

Marináda:
125 ml bílého vína
2 lžíce sójové omáčky
2 lžičky grilovacího koření
2 stroužky česneku
sůl a pepř
800 g vepřové panenky v celku
olivový olej
1 balení salátu Rodinný mix
200 g cherry rajčat, přepůlených
30 g parmazánu, nastrouhaného
700 g brambor
50 g másla
½ lžičky bílého pepře

Jak na to?

Z vína, sójové omáčky, grilovacího koření, rozetřeného česneku, soli a pepře připravte marinádu. Naložte do ní vepřovou panenku a nechte minimálně 4 hodiny uležet. Poté maso vyjměte, nechte okapat a potřete olejem. V nepřilnavé pánvi maso zprudka opečte ze všech stran a vložte do trouby na 160 °C. Pečte asi 15 minut. Salát promíchejte s cherry rajčaty a parmazánem. Zakapejte olivovým olejem a dle chuti dosolte. Brambory uvařte doměkka. Vložte máslo, osolte, opepřete a rozšťouchejte.

Ogrilovanou panenku podávejte s připraveným zeleninovým salátem a šťouchanými brambory.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty