×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Venkovská vepřová pečeně 

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Venkovská vepřová pečeně 

Co budete potřebovat

4 plátky vepřové pečeně na kámen
1 dcl Hanácké vodky
100 g hrozinek
1 lžíce třtinového cukru
1 lžíce medu
větší rajčatový protlak
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce balzamikového octu
tabasco
1 limetka
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

Na omáčku smíchejte vodku, dvě lžíce oleje, rajčatový protlak, hrozinky, lžíci balzamikového octa, lžíci cukru, lžíci medu, dvě lžíce sójové omáčky, zakápněte tabascem, osolte a opepřete a vařte 5 minut. Nakonec dochuťte šťávou z limetky. Pečeni vyndejte z ledničky. Až bude mít pokojovou teplotu, pokapejte ji olivovým olejem a opečte 4 minuty z každé strany na lávovém kameni. Osolte, opepřete. Pečeni nakonec přelijte omáčkou nebo ji podávejte zvlášť.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Venkovská vepřová pečeně 

Hlavní chod Velmi snadné Maso Tip týdne
(0)
Už jste někdy zkoušeli steak pečený na lávovém kameni? Je to mnohem zdravější způsob přípravy masa než klasické grilování. Steak se na kameni propeče rovnoměrněji, a navíc zůstane krásně šťavnatý.  

Co budete potřebovat

4 plátky vepřové pečeně na kámen
1 dcl Hanácké vodky
100 g hrozinek
1 lžíce třtinového cukru
1 lžíce medu
větší rajčatový protlak
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce balzamikového octu
tabasco
1 limetka
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

Na omáčku smíchejte vodku, dvě lžíce oleje, rajčatový protlak, hrozinky, lžíci balzamikového octa, lžíci cukru, lžíci medu, dvě lžíce sójové omáčky, zakápněte tabascem, osolte a opepřete a vařte 5 minut. Nakonec dochuťte šťávou z limetky. Pečeni vyndejte z ledničky. Až bude mít pokojovou teplotu, pokapejte ji olivovým olejem a opečte 4 minuty z každé strany na lávovém kameni. Osolte, opepřete. Pečeni nakonec přelijte omáčkou nebo ji podávejte zvlášť.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat