Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Velikonoční roastbeef s novými brambůrky

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Velikonoční roastbeef s novými brambůrky

Co budete potřebovat

5 stroužků česneku
sůl
1 kg hovězího nízkého roštěnce v celku
3 lžíce dijonské hořčice
pepř
3 lžíce slunečnicového oleje
10 g másla
4 snítky čerstvého rozmarýnu
500 g nových brambor
hrubozrnná sůl

Jak na to?

1. Oloupaný česnek utřete se solí do jemné pasty. Celé maso jím pomažte, následně potřete hořčicí a opepřete. Troubu předehřejte na 130 °C.

2.Rozpalte hlubší pánev s olejem, máslem a3snítkami rozmarýnu. Vložte maso aopečte je ze všech stran za stálého polévání výpekem. Dejte do zapékací mísy spolu s omytými přepůlenými bramborami a pečte 50 minut.

3.Po upečení vyjměte, zabalte pečlivě celé maso do alobalu a nechte ještě 15 minut odpočinout. Před podáváním posypte hrubozrnnou solí a lístky rozmarýnu. Roastbeef krájejte ostrým nožem na velmi tenké plátky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Velikonoční roastbeef s novými brambůrky

Hlavní chod Velmi snadné Maso Velikonoce Bezlepkové Magazín 4/2020 Počet porcí: 6
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

5 stroužků česneku
sůl
1 kg hovězího nízkého roštěnce v celku
3 lžíce dijonské hořčice
pepř
3 lžíce slunečnicového oleje
10 g másla
4 snítky čerstvého rozmarýnu
500 g nových brambor
hrubozrnná sůl

Jak na to?

1. Oloupaný česnek utřete se solí do jemné pasty. Celé maso jím pomažte, následně potřete hořčicí a opepřete. Troubu předehřejte na 130 °C.

2.Rozpalte hlubší pánev s olejem, máslem a3snítkami rozmarýnu. Vložte maso aopečte je ze všech stran za stálého polévání výpekem. Dejte do zapékací mísy spolu s omytými přepůlenými bramborami a pečte 50 minut.

3.Po upečení vyjměte, zabalte pečlivě celé maso do alobalu a nechte ještě 15 minut odpočinout. Před podáváním posypte hrubozrnnou solí a lístky rozmarýnu. Roastbeef krájejte ostrým nožem na velmi tenké plátky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty