1
80 g změklého másla při pokojové teplotě utřete s cukrem, vejci, citronovou kůrou a šťávou. Vmíchejte mouku prosátou s kypřícím práškem a nakonec do těsta přidejte i zakysanou smetanu smíchanou s meruňkami.
2
Dvanáctimístnou formu na muffiny vyložte papírovými košíčky a naplňte je do dvou třetin těstem. Pečte v troubě předehřáté na 190 °C asi 20 minut. Po krátkem zchladnutí vyklopte na mřížku.
3
Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvařte hustý pudink a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Pak ho rozšlehejte ručním šlehačem a poté do pudinku vmíchejte na kousky nakrájených 200 g másla pokojové teploty. Vše společně vyšlehejte na hladký krém. Krémem potřete povrch muffinů a ozdobte marcipánovými kytičkami.
1
80 g změklého másla při pokojové teplotě utřete s cukrem, vejci, citronovou kůrou a šťávou. Vmíchejte mouku prosátou s kypřícím práškem a nakonec do těsta přidejte i zakysanou smetanu smíchanou s meruňkami.
2
Dvanáctimístnou formu na muffiny vyložte papírovými košíčky a naplňte je do dvou třetin těstem. Pečte v troubě předehřáté na 190 °C asi 20 minut. Po krátkem zchladnutí vyklopte na mřížku.
3
Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvařte hustý pudink a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Pak ho rozšlehejte ručním šlehačem a poté do pudinku vmíchejte na kousky nakrájených 200 g másla pokojové teploty. Vše společně vyšlehejte na hladký krém. Krémem potřete povrch muffinů a ozdobte marcipánovými kytičkami.