Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Veggano burger s hummusem z červené řepy

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Veggano burger s hummusem z červené řepy

Co budete potřebovat

250 g cizrny
1 předvařená červená řepa
2 lžíce tahini
2 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku
1⁄2 citronu
sůl, pepř
4 burgery Veggano Albert
4 hamburgerové bulky
2 avokáda
1 svazek ředkviček
1 balení mikrobylinek ředkviček

Jak na to?

1. Cizrnu slijte a propláchněte od nálevu. Rozmixujte ji mixérem s uvařenou řepou, tahini, olivovým olejem, prolisovaným česnekem a citronovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.

2. Na rozpálený gril položte burgery a grilujte 5 minut z obou stran dozlatova. Mezitím oloupejte avokádo, omyjte ředkvičky a dejte stranou.

3. Hamburgerové bulky rozřízněte a obě poloviny opékejte 2 minuty na grilu. Spodní polovinu potřete připraveným hummusem a obložte ogrilovanými burgery, na plátky nakrájeným avokádem a ředkvičkami. Posypte mikrobylinkami ředkvičkami, přiklopte druhou stranou bulky a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Veggano burger s hummusem z červené řepy

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Vegetariánské Videorecept Magazín 5/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

250 g cizrny
1 předvařená červená řepa
2 lžíce tahini
2 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku
1⁄2 citronu
sůl, pepř
4 burgery Veggano Albert
4 hamburgerové bulky
2 avokáda
1 svazek ředkviček
1 balení mikrobylinek ředkviček

Jak na to?

1. Cizrnu slijte a propláchněte od nálevu. Rozmixujte ji mixérem s uvařenou řepou, tahini, olivovým olejem, prolisovaným česnekem a citronovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.

2. Na rozpálený gril položte burgery a grilujte 5 minut z obou stran dozlatova. Mezitím oloupejte avokádo, omyjte ředkvičky a dejte stranou.

3. Hamburgerové bulky rozřízněte a obě poloviny opékejte 2 minuty na grilu. Spodní polovinu potřete připraveným hummusem a obložte ogrilovanými burgery, na plátky nakrájeným avokádem a ředkvičkami. Posypte mikrobylinkami ředkvičkami, přiklopte druhou stranou bulky a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty