
Tyrolská polévka
Postup přípravy
1. Rohlíky nakrájejte na kostičky a v misce je pokapejte mlékem. Cibuli nasekejte najemno a špek nakrájejte na kostičky a obojí v pánvi orestujte na másle. V míse smíchejte osmaženou cibulku a špek s pažitkou, majoránkou, vejcem, moukou a kostičkami rohlíku.
2. Směs dochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem a pak z ní vypracujte středně velké knedlíky a uvařte je v osolené vodě doměkka (jakmile vyplavou na povrch, jsou uvařené). Podávejte přelité horkým hovězím vývarem.
Pomohl vám recept?
2hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod