×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tvarůžkoví šneci k pivu nebo vínu

Další recepty a články

Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné...
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky

Tvarůžkoví šneci k pivu nebo vínu

Co budete potřebovat

2 cibule
1 plátek másla
1 balení listového těsta
250 g Olomouckých tvarůžků
300 g kysaného zelí
1 vejce
drcený kmín

Jak na to?

1. Cibule nakrájejte na tenká kolečka a osmahněte na másle.
2. Z listového těsta vyválejte dva pláty. Na ně poklaďte cibulku, podélně rozřezané tvarůžkové tyčinky a nálevu zbavené kysané zelí.
3. Pevně zarolujte, potřete rozšlehaným vejcem a posypte kmínem. Nakrájejte na 3 cm silná kolečka a položte na plech vyložený pečicím papírem řeznou stranou dolů. Pečte na 175 °C dozlatova zhruba 30 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tvarůžkoví šneci k pivu nebo vínu

Velmi snadné Česká Vegetariánské Magazín 1/2019
(0)
Kdo by neznal pikantní chuť, typickou vůni a žlutooranžové zbarvení Olomouckých tvarůžků. Tento tradiční český sýr je pravým potěšením pro labužníky i pro ty, kdo vyznávají zdravý životní styl. Má totiž nízký obsah tuků a vysoký podíl bílkovin. Vyzkoušejte dva recepty na zimní večery se sklenkou: tvarůžkové šneky nebo pikantní tvarůžkovou pomazánku.

Co budete potřebovat

2 cibule
1 plátek másla
1 balení listového těsta
250 g Olomouckých tvarůžků
300 g kysaného zelí
1 vejce
drcený kmín

Jak na to?

1. Cibule nakrájejte na tenká kolečka a osmahněte na másle.
2. Z listového těsta vyválejte dva pláty. Na ně poklaďte cibulku, podélně rozřezané tvarůžkové tyčinky a nálevu zbavené kysané zelí.
3. Pevně zarolujte, potřete rozšlehaným vejcem a posypte kmínem. Nakrájejte na 3 cm silná kolečka a položte na plech vyložený pečicím papírem řeznou stranou dolů. Pečte na 175 °C dozlatova zhruba 30 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Skořicové tousty
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky

Inspirujte se podobnými recepty