×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tuňákové karbanátky s rajčatovo-avokádovou salsou

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Tuňákové karbanátky s rajčatovo-avokádovou salsou

Co budete potřebovat

250 g cherry rajčat
1 avokádo
2 jarní cibulky
olivový olej
sůl
skrojky citronu
8 karbanátků - základní rozpis na karbanátky:
1 kg brambor
2 konzervy tuňáka
2 hrsti hladkolisté petrželky
2 vejce
sůl
pepř
olej na smažení

Jak na to?

Karbanátky připravte podle základního rozpisu (Brambory dejte do hrnce, zalijte vodou, osolte, přiveďte k varu a vařte 20 minut doměkka. Sceďte, přendejte do mísy a rozšťouchejte. Přidejte tuňáka, petrželku a vejce a důkladně promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete a prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní vytvořte 20 kar-banátků, které budou držet dobře pohromadě. Osmažte je ve vyšší vrstvě oleje – 2 minuty z každé strany. Tuk nechte okapat na papírové utěrce.), osm z nich použijte do tohoto receptu, zbytek nechte na přidání, na později nebo zamrazte dle tipu. Přepůlená rajčata smíchejte s kousky avokáda a nasekanou cibulkou. Zakápněte olejem a podle chuti osolte. Servírujte společně s karbanátky a skrojky citronu.
Tip: Po usmažení můžete karbanátky rovněž zamrazit (nebo alespoň část z nich). Karbanátky nechte zcela zchladnout, pak je proložené pečicím papírem dejte do krabičky s víkem a zamrazte. V mrazáku vydrží až tři měsíce. Při rozmrazování je nejprve nechte povolit v ledničce, pak je vyskládejte na plech a při teplotě 160 °C pečte 5 minut z každé strany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tuňákové karbanátky s rajčatovo-avokádovou salsou

Hlavní chod Snadné Česká Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 4 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

250 g cherry rajčat
1 avokádo
2 jarní cibulky
olivový olej
sůl
skrojky citronu
8 karbanátků - základní rozpis na karbanátky:
1 kg brambor
2 konzervy tuňáka
2 hrsti hladkolisté petrželky
2 vejce
sůl
pepř
olej na smažení

Jak na to?

Karbanátky připravte podle základního rozpisu (Brambory dejte do hrnce, zalijte vodou, osolte, přiveďte k varu a vařte 20 minut doměkka. Sceďte, přendejte do mísy a rozšťouchejte. Přidejte tuňáka, petrželku a vejce a důkladně promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete a prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní vytvořte 20 kar-banátků, které budou držet dobře pohromadě. Osmažte je ve vyšší vrstvě oleje – 2 minuty z každé strany. Tuk nechte okapat na papírové utěrce.), osm z nich použijte do tohoto receptu, zbytek nechte na přidání, na později nebo zamrazte dle tipu. Přepůlená rajčata smíchejte s kousky avokáda a nasekanou cibulkou. Zakápněte olejem a podle chuti osolte. Servírujte společně s karbanátky a skrojky citronu.
Tip: Po usmažení můžete karbanátky rovněž zamrazit (nebo alespoň část z nich). Karbanátky nechte zcela zchladnout, pak je proložené pečicím papírem dejte do krabičky s víkem a zamrazte. V mrazáku vydrží až tři měsíce. Při rozmrazování je nejprve nechte povolit v ledničce, pak je vyskládejte na plech a při teplotě 160 °C pečte 5 minut z každé strany.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019