×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tuňákové karbanátky s rajčatovo-avokádovou salsou

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Tuňákové karbanátky s rajčatovo-avokádovou salsou

Co budete potřebovat

250 g cherry rajčat
1 avokádo
2 jarní cibulky
olivový olej
sůl
skrojky citronu
8 karbanátků - základní rozpis na karbanátky:
1 kg brambor
2 konzervy tuňáka
2 hrsti hladkolisté petrželky
2 vejce
sůl
pepř
olej na smažení

Jak na to?

Karbanátky připravte podle základního rozpisu (Brambory dejte do hrnce, zalijte vodou, osolte, přiveďte k varu a vařte 20 minut doměkka. Sceďte, přendejte do mísy a rozšťouchejte. Přidejte tuňáka, petrželku a vejce a důkladně promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete a prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní vytvořte 20 kar-banátků, které budou držet dobře pohromadě. Osmažte je ve vyšší vrstvě oleje – 2 minuty z každé strany. Tuk nechte okapat na papírové utěrce.), osm z nich použijte do tohoto receptu, zbytek nechte na přidání, na později nebo zamrazte dle tipu. Přepůlená rajčata smíchejte s kousky avokáda a nasekanou cibulkou. Zakápněte olejem a podle chuti osolte. Servírujte společně s karbanátky a skrojky citronu.
Tip: Po usmažení můžete karbanátky rovněž zamrazit (nebo alespoň část z nich). Karbanátky nechte zcela zchladnout, pak je proložené pečicím papírem dejte do krabičky s víkem a zamrazte. V mrazáku vydrží až tři měsíce. Při rozmrazování je nejprve nechte povolit v ledničce, pak je vyskládejte na plech a při teplotě 160 °C pečte 5 minut z každé strany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tuňákové karbanátky s rajčatovo-avokádovou salsou

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

250 g cherry rajčat
1 avokádo
2 jarní cibulky
olivový olej
sůl
skrojky citronu
8 karbanátků - základní rozpis na karbanátky:
1 kg brambor
2 konzervy tuňáka
2 hrsti hladkolisté petrželky
2 vejce
sůl
pepř
olej na smažení

Jak na to?

Karbanátky připravte podle základního rozpisu (Brambory dejte do hrnce, zalijte vodou, osolte, přiveďte k varu a vařte 20 minut doměkka. Sceďte, přendejte do mísy a rozšťouchejte. Přidejte tuňáka, petrželku a vejce a důkladně promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete a prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní vytvořte 20 kar-banátků, které budou držet dobře pohromadě. Osmažte je ve vyšší vrstvě oleje – 2 minuty z každé strany. Tuk nechte okapat na papírové utěrce.), osm z nich použijte do tohoto receptu, zbytek nechte na přidání, na později nebo zamrazte dle tipu. Přepůlená rajčata smíchejte s kousky avokáda a nasekanou cibulkou. Zakápněte olejem a podle chuti osolte. Servírujte společně s karbanátky a skrojky citronu.
Tip: Po usmažení můžete karbanátky rovněž zamrazit (nebo alespoň část z nich). Karbanátky nechte zcela zchladnout, pak je proložené pečicím papírem dejte do krabičky s víkem a zamrazte. V mrazáku vydrží až tři měsíce. Při rozmrazování je nejprve nechte povolit v ledničce, pak je vyskládejte na plech a při teplotě 160 °C pečte 5 minut z každé strany.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty