Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Trhané vepřové sous vide v tortile

Trhané vepřové sous vide v tortile

Ingredience

2 balení trhaného vepřového sous vide
8 tortil
Rajčatová salsa:
100 g salátových listů
½ červené cibule
1 avokádo
2 keříková rajčata
1 limetka
1 hrst koriandru
2 lžíce olivového oleje
Sůl, pepř
Jogurtový dip:
150 g bílého jogurtu
1 stroužek česneku
1 lžíce olivového oleje
Sůl, pepř

Postup přípravy

Maso vyndejte z obalu a společně se šťávou ho přendejte na grilovací tácek, který je umístěný na rozpáleném grilu. Pokud možno přiklopte gril poklopem a pečte 20 minut. V průběhu několikrát kontrolujte a maso obracejte. Salátové listy nakrájejte na menší kousky a přendejte do misky. Na salsu budete potřebovat avokádo zbavené pecky a slupky. To nakrájejte na kostičky společně s rajčaty a cibulí. Přendejte do mísy, přidejte nahrubo nasekaný koriandr, sůl, pepř a zakápněte olivovým olejem a šťávou z limetky. Dobře promíchejte. Dip připravte v menší misce, ve které smícháte bílý jogurt, prolisovaný česnek, olivový olej, sůl a pepř. Maso po přibližně 20 minutách stáhněte z grilu a pomocí vidličky natrhejte na vlákna. Tortilu potřete jogurtovým dipem. Střed zasypte listy salátu, přidejte rajčatovou salsu a nakonec patří trhané vepřové. Tortilu přeložte napůl a můžete podávat.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
16hodnocení4

Další videorecepty