
Trhané vepřové sous vide v tortile
Postup přípravy
Maso vyndejte z obalu a společně se šťávou ho přendejte na grilovací tácek, který je umístěný na rozpáleném grilu. Pokud možno přiklopte gril poklopem a pečte 20 minut. V průběhu několikrát kontrolujte a maso obracejte. Salátové listy nakrájejte na menší kousky a přendejte do misky. Na salsu budete potřebovat avokádo zbavené pecky a slupky. To nakrájejte na kostičky společně s rajčaty a cibulí. Přendejte do mísy, přidejte nahrubo nasekaný koriandr, sůl, pepř a zakápněte olivovým olejem a šťávou z limetky. Dobře promíchejte. Dip připravte v menší misce, ve které smícháte bílý jogurt, prolisovaný česnek, olivový olej, sůl a pepř. Maso po přibližně 20 minutách stáhněte z grilu a pomocí vidličky natrhejte na vlákna. Tortilu potřete jogurtovým dipem. Střed zasypte listy salátu, přidejte rajčatovou salsu a nakonec patří trhané vepřové. Tortilu přeložte napůl a můžete podávat.