×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Trhané vepřové sous vide v tortile

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Trhané vepřové sous vide v tortile

Co budete potřebovat

2 balení trhaného vepřového sous vide
8 tortil
Rajčatová salsa:
100 g salátových listů
½ červené cibule
1 avokádo
2 keříková rajčata
1 limetka
1 hrst koriandru
2 lžíce olivového oleje
Sůl, pepř
Jogurtový dip:
150 g bílého jogurtu
1 stroužek česneku
1 lžíce olivového oleje
Sůl, pepř

Jak na to?

Maso vyndejte z obalu a společně se šťávou ho přendejte na grilovací tácek, který je umístěný na rozpáleném grilu. Pokud možno přiklopte gril poklopem a pečte 20 minut. V průběhu několikrát kontrolujte a maso obracejte. Salátové listy nakrájejte na menší kousky a přendejte do misky. Na salsu budete potřebovat avokádo zbavené pecky a slupky. To nakrájejte na kostičky společně s rajčaty a cibulí. Přendejte do mísy, přidejte nahrubo nasekaný koriandr, sůl, pepř a zakápněte olivovým olejem a šťávou z limetky. Dobře promíchejte. Dip připravte v menší misce, ve které smícháte bílý jogurt, prolisovaný česnek, olivový olej, sůl a pepř. Maso po přibližně 20 minutách stáhněte z grilu a pomocí vidličky natrhejte na vlákna. Tortilu potřete jogurtovým dipem. Střed zasypte listy salátu, přidejte rajčatovou salsu a nakonec patří trhané vepřové. Tortilu přeložte napůl a můžete podávat.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Trhané vepřové sous vide v tortile

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Videorecept Počet porcí: 4 - 6
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

2 balení trhaného vepřového sous vide
8 tortil
Rajčatová salsa:
100 g salátových listů
½ červené cibule
1 avokádo
2 keříková rajčata
1 limetka
1 hrst koriandru
2 lžíce olivového oleje
Sůl, pepř
Jogurtový dip:
150 g bílého jogurtu
1 stroužek česneku
1 lžíce olivového oleje
Sůl, pepř

Jak na to?

Maso vyndejte z obalu a společně se šťávou ho přendejte na grilovací tácek, který je umístěný na rozpáleném grilu. Pokud možno přiklopte gril poklopem a pečte 20 minut. V průběhu několikrát kontrolujte a maso obracejte. Salátové listy nakrájejte na menší kousky a přendejte do misky. Na salsu budete potřebovat avokádo zbavené pecky a slupky. To nakrájejte na kostičky společně s rajčaty a cibulí. Přendejte do mísy, přidejte nahrubo nasekaný koriandr, sůl, pepř a zakápněte olivovým olejem a šťávou z limetky. Dobře promíchejte. Dip připravte v menší misce, ve které smícháte bílý jogurt, prolisovaný česnek, olivový olej, sůl a pepř. Maso po přibližně 20 minutách stáhněte z grilu a pomocí vidličky natrhejte na vlákna. Tortilu potřete jogurtovým dipem. Střed zasypte listy salátu, přidejte rajčatovou salsu a nakonec patří trhané vepřové. Tortilu přeložte napůl a můžete podávat.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty