1
Očištěné brambory rozkrojte na polovinu, vložte na plech vyložený pečicím papírem, osolte, pokapejte olejem, posypte čerstvým tymiánem a pečte v troubě předehřáté na 200 °C 45 minut.
2
Fazolky omyjte a dejte na 3 minuty vařit do horké vody. Vyjměte je děravou naběračkou a přendejte do ledové vody.
3
Maso vyjměte z obalu, vložte do pekáče a v troubě předehřáté na 200 °C pečte 10 minut. Po vyndání jej natrhejte vidličkou na menší kousky.
4
Maso podávejte s fazolkami a pečenými brambůrky.
1
Očištěné brambory rozkrojte na polovinu, vložte na plech vyložený pečicím papírem, osolte, pokapejte olejem, posypte čerstvým tymiánem a pečte v troubě předehřáté na 200 °C 45 minut.
2
Fazolky omyjte a dejte na 3 minuty vařit do horké vody. Vyjměte je děravou naběračkou a přendejte do ledové vody.
3
Maso vyjměte z obalu, vložte do pekáče a v troubě předehřáté na 200 °C pečte 10 minut. Po vyndání jej natrhejte vidličkou na menší kousky.
4
Maso podávejte s fazolkami a pečenými brambůrky.