Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyTrhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu
Albert logoAlbert logo
  • Trhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu

Trhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu

Trhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Sous Vide
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Sůl
  • Brambory typu A 400 g
  • Olej slunečnicový 10 ml
  • Tymián čerstvý 2 snít.
  • Vepřové maso trhané sous-vide 550 g
  • Fazolky zelené 200 g
  • Sůl
  • Brambory typu A 400 g
  • Olej slunečnicový 10 ml
  • Tymián čerstvý 2 snít.
  • Vepřové maso trhané sous-vide 550 g
  • Fazolky zelené 200 g

Příprava

1
Očištěné brambory rozkrojte na polovinu, vložte na plech vyložený pečicím papírem, osolte, pokapejte olejem, posypte čerstvým tymiánem a pečte v troubě předehřáté na 200 °C 45 minut.
2
Fazolky omyjte a dejte na 3 minuty vařit do horké vody. Vyjměte je děravou naběračkou a přendejte do ledové vody.
3
Maso vyjměte z obalu, vložte do pekáče a v troubě předehřáté na 200 °C pečte 10 minut. Po vyndání jej natrhejte vidličkou na menší kousky.
4
Maso podávejte s fazolkami a pečenými brambůrky.
1
Očištěné brambory rozkrojte na polovinu, vložte na plech vyložený pečicím papírem, osolte, pokapejte olejem, posypte čerstvým tymiánem a pečte v troubě předehřáté na 200 °C 45 minut.
2
Fazolky omyjte a dejte na 3 minuty vařit do horké vody. Vyjměte je děravou naběračkou a přendejte do ledové vody.
3
Maso vyjměte z obalu, vložte do pekáče a v troubě předehřáté na 200 °C pečte 10 minut. Po vyndání jej natrhejte vidličkou na menší kousky.
4
Maso podávejte s fazolkami a pečenými brambůrky.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 4 dny

Od 29.10.2024 do 05.11.2024

Platný ještě 18 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 4 dny

Od 29.10.2024 do 05.11.2024

Platný ještě 4 dny

Od 23.10.2024 do 05.11.2024

Platný ještě 18 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.