Trhané vepřové s polentou
Ingredience
1 | balení trhaného vepřového sous vide Albert Excellent |
1 | cibule |
3 | mrkve |
2 | petržele |
1/2 | hlávky kapusty |
3 | lžíce rostlinného oleje |
2 | snítky tymiánu |
2 | snítky rozmarýnu |
1 | bobkový list |
5 | kuliček nového koření |
1 | stroužek česneku |
100 ml | červeného vína |
250 ml | zeleninového vývaru |
180 g | instantní polenty |
500 ml | vody |
625 ml | plnotučného mléka |
1/2 | lžičky mleté kurkumy |
20 g | másla |
hrst hladkolisté petržele |
Postup přípravy
1. Troubu předehřejte na 180 °C. Maso pečte dle návodu na obalu, pouze vynechte závrenou dopékací část. Po vyjmutí z trouby je natrhejte vidličkami na kousky.
2. Cibuli nakrájejte na měsíčky, očistěnou mrkev a petržel na špalíky. Kapustu propláchnte a pokrájejte na kousky.
3. V pánvi rozehřejte olej, osmahnte na něm cibuli, přisypte bylinky, bobkový list, nové koření, rozmělněný česnek a zeleninu. Orestujte dozlatova, podlijte vínem, nechte odpařit, podlijte bujonem a duste 15 minut. Vmíchejte maso i s výpekem a dejte stranou.
4. Polentu připravte dle návodu v osolené vodě a mléce s kurkumou. Do hotové kaše vmíchejte máslo. Podávejte s ragů s petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY