×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Treska s bylinkovou krustou

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Treska s bylinkovou krustou

Co budete potřebovat

sůl
200 g brambor typu C
400 g mrkve
50 g másla
4 filety tmavé tresky
3 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
100 g strouhanky
hrst petrželových lístků
½ hrsti kopru
½ hrsti mátových lístků
½ citronu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
V osolené vodě uvařte brambory s mrkví. Po scezení přidejte máslo a rozšťouchejte nebo rozmixujte na pyré.
Filety zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete. Dejte péct na 10 minut. V misce promíchejte strouhanku, nasekané bylinky a šťávu z citronu. Vy ndejte rybu z trouby a navršte asi 1 cm vysokou vrstvu strouhankové směsi.
Vraťte zpět a pečte dalších 10 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Treska s bylinkovou krustou

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Máta , Petržel kadeřavá Magazín 9/2018 Počet porcí: 4
(0)
Rybí filety zapečené v bylinkové krustě vás potěší rychlou přípravou a lahodnou chutí s vůní křupavé bylinkové strouhanky. V doprovodu mrkvového pyré máte na stole rázem krásnou a noblesní večeři.

Co budete potřebovat

sůl
200 g brambor typu C
400 g mrkve
50 g másla
4 filety tmavé tresky
3 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
100 g strouhanky
hrst petrželových lístků
½ hrsti kopru
½ hrsti mátových lístků
½ citronu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
V osolené vodě uvařte brambory s mrkví. Po scezení přidejte máslo a rozšťouchejte nebo rozmixujte na pyré.
Filety zakápněte olivovým olejem, osolte a opepřete. Dejte péct na 10 minut. V misce promíchejte strouhanku, nasekané bylinky a šťávu z citronu. Vy ndejte rybu z trouby a navršte asi 1 cm vysokou vrstvu strouhankové směsi.
Vraťte zpět a pečte dalších 10 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty