
Topinky s ančovičkovým máslem a mozzarellou

Snadné
0-15 minut
0/5
Středomořská
Svačina
Ingredience
Složení 1 porcí
- Máslo 60 g
- Olej olivový 1 plž
- Šalvěj čerstvá 1 svaz.
- Ančovičky filety 6 ks
- Citronová kůra 2 plž
- Vinný ocet 1 plž
- Mozzarella 360 g
- Chléb
- Máslo 60 g
- Olej olivový 1 plž
- Šalvěj čerstvá 1 svaz.
- Ančovičky filety 6 ks
- Citronová kůra 2 plž
- Vinný ocet 1 plž
- Mozzarella 360 g
- Chléb
Příprava
- 1Rozehřejte pánev s nepřilnavým povrchem. Přidejte máslo a olivový olej a po 2 až 3 minutách šalvěj, ančovičky, citronovou kůru a ocet. Dobře promíchejte a po minutě sejměte z ohně.
- 2Vedle na mřížce opečte na sucho plátky chleba.
- 3Na každý vložte část natrhané mozzarelly a přelijte ančovičkovým máslem.
- 4Podávejte ještě teplé.
- 1Rozehřejte pánev s nepřilnavým povrchem. Přidejte máslo a olivový olej a po 2 až 3 minutách šalvěj, ančovičky, citronovou kůru a ocet. Dobře promíchejte a po minutě sejměte z ohně.
- 2Vedle na mřížce opečte na sucho plátky chleba.
- 3Na každý vložte část natrhané mozzarelly a přelijte ančovičkovým máslem.
- 4Podávejte ještě teplé.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.