
Tofu „rybí“ prsty v mandlovorozmarýnové krustě
Tofu „rybí“ prsty můžete i upéct. Obalené plátky dejte na plech vyložený pečicím papírem, potřete trochou oleje a pečte 10 minut v troubě rozehřáté na 180 °C. Poté je obraťte, opět potřete olejem a pečte dalších 10 minut dozlatova.
Postup přípravy
1. Tofu osušte papírovou utěrkou a podélně nakrájejte na plátky o šířce 1 cm.
2. Mandle rozmixujte s rozmarýnem, solí a pepřem najemno. Do směsi přimíchejte strouhanku. Vejce rozmíchejte s kokosovým mlékem.
3. Plátky tofu obalujte nejdříve v mouce, poté v rozšlehaném vejci, následně v mandlovorozmarýnové směsi. Smažte v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.
Pomohl vám recept?
3hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod