Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

200 g širokých rýžových nudlí
4 lžíce slunečnicového oleje
sůl
3 vejce
5 lžic sójové omáčky
1 lžíce medu
50 ml vody
2 kuřecí prsní řízky
20 g fazolových lusků
1 červená cibule
1 a 1/2 citronu Nature’s Promise Bio
1/2 hrsti čerstvé máty

Postup přípravy

1. Nudle uvařte ve vroucí vodě 2 minuty. Sceďte, propláchněte studenou vodou a nechte stranou.

2. Rozehřejte lžíci oleje v hlubší pánvi nebo pánvi wok. Opečte na ní tenkou omeletu z rozšlehaných, osolených vajec 30 vteřin. Vyjměte, zarolujte a nakrájejte na tenké nudličky.

3. Do misky vlijte sójovou omáčku, med, vodu a promíchejte. Nechte stranou.

4. Do pánve vlijte zbylý olej a osmažte na něm osolené nudličky kuřecího masa s rozpůlenými fazolkami dozlatova, asi 5 minut. Vsypte nakrájenou cibuli a restujte další minutu. Přidejte nudle, podlijte připravenou omáčkou a šťávou z 1/2 citronu. Restujte 1 minutu, vraťte nudličky omelety a promíchejte.

5. Podávejte s měsíčkem citronu ke konečnému dochucení, ozdobené pár lístky máty.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
13hodnocení4

Další videorecepty