Thajská krevetová polévka
Ingredience
85 g | širokých rýžových nudlí |
500 ml | horkého kuřecího nebo zeleninového vývaru |
1 | lžička rybí omáčky |
šťáva z ½ limetky | |
1 | hvězdička badyánu |
špetka cukru | |
1 | velká hrst čerstvých krevet, vařených |
velká hrst máty a koriandru | |
nasekaná chilli paprička k podávání |
Postup přípravy
Asijská kuchyně je pro nás hodně inspirativní, protože je velmi rozmanitá. Thajská kuchyně jako jedna její část určitě stojí za to vyzkoušet. Thajská krevetová polévka je toho příkladem.
1) Nudle uvařte podle návodu na obalu, aby byly tak akorát na skus.
2) Vývar vlijte do pánve, přimíchejte rybí omáčku, limetkovou šťávu, badyán a cukr.
3) Přiveďte k varu, pak vmíchejte scezené nudle a krevety.
4) Podávejte posypané mátou, koriandrem a nasekanou chilli papričkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY