×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Těstoviny z jednoho hrnce

Další recepty a články

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Cizrna s kuskusem na...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Domácí žitný chléb s Májkou
Domácí žitný chléb...
Domácí žitný chléb s Májkou
Domácí žitný chléb s Májkou
Entrecôte s novými bramborami
Entrecôte s novými...
Entrecôte s novými bramborami
Entrecôte s novými bramborami

Těstoviny z jednoho hrnce

Při vaření těstovin se bude hodit poklice CUISINOX s otvorem pro páru. 

Nejen proto, že se krátí dny, je dobré uvařit rychle. Taky proto, že nám zbyde více času zůstat spolu u stolu, vychutnávat a povídat si. 

hrnec cousinoxStačí jeden hrnec, kombinace krásných chutí a večeře je na stole. Podívejte se na celou nabídku z řady Cuisinox.

Co budete potřebovat

1 malá sklenička sušených rajčat v oleji
4 stroužky česneku, nakrájené na plátky
1,2 litru zeleninového vývaru BASIC
400 g těstovin penne BASIC
1 brokolice (asi 500 g), rozebraná
na růžičky
2 střední mrkve , očištěné
190 g čerstvého krémového sýra
sůl a čerstvě mletý pepř
strouhaný parmazán a čerstvá bazalka
k podávání

Jak na to?

V hrnci rozehřejte 1 lžíci oleje z rajčat a opečte na něm plátky česneku. Zalijte je vývarem a přiveďte k varu. Vložte těstoviny a vařte je 8–10 minut, aby byly al dente. Mezitím pokrájejte brokolici, mrkev, sušená rajčata a rozdrobte sýr.
Zeleninu, sýr a sušená rajčata přidejte do hrnce a promíchejte do hladké omáčky. Stáhněte oheň, přikryjte pokličkou a povařte další 2–4 minuty, aby zelenina změkla. Podle chuti osolte a opepřete.
Podávejte posypané parmazánem a lístky bazalky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Těstoviny z jednoho hrnce

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 3 (23)

Při vaření těstovin se bude hodit poklice CUISINOX s otvorem pro páru. 

Nejen proto, že se krátí dny, je dobré uvařit rychle. Taky proto, že nám zbyde více času zůstat spolu u stolu, vychutnávat a povídat si. 

hrnec cousinoxStačí jeden hrnec, kombinace krásných chutí a večeře je na stole. Podívejte se na celou nabídku z řady Cuisinox.

Co budete potřebovat

1 malá sklenička sušených rajčat v oleji
4 stroužky česneku, nakrájené na plátky
1,2 litru zeleninového vývaru BASIC
400 g těstovin penne BASIC
1 brokolice (asi 500 g), rozebraná
na růžičky
2 střední mrkve , očištěné
190 g čerstvého krémového sýra
sůl a čerstvě mletý pepř
strouhaný parmazán a čerstvá bazalka
k podávání

Jak na to?

V hrnci rozehřejte 1 lžíci oleje z rajčat a opečte na něm plátky česneku. Zalijte je vývarem a přiveďte k varu. Vložte těstoviny a vařte je 8–10 minut, aby byly al dente. Mezitím pokrájejte brokolici, mrkev, sušená rajčata a rozdrobte sýr.
Zeleninu, sýr a sušená rajčata přidejte do hrnce a promíchejte do hladké omáčky. Stáhněte oheň, přikryjte pokličkou a povařte další 2–4 minuty, aby zelenina změkla. Podle chuti osolte a opepřete.
Podávejte posypané parmazánem a lístky bazalky.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Domácí žitný chléb s Májkou
Domácí žitný chléb s Májkou
Domácí žitný chléb s Májkou
Domácí žitný chléb s Májkou
Entrecôte s novými bramborami
Entrecôte s novými bramborami
Entrecôte s novými bramborami
Entrecôte s novými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty