×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Těstoviny z jednoho hrnce

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Těstoviny z jednoho hrnce

Při vaření těstovin se bude hodit poklice CUISINOX s otvorem pro páru. 

Nejen proto, že se krátí dny, je dobré uvařit rychle. Taky proto, že nám zbyde více času zůstat spolu u stolu, vychutnávat a povídat si. 

hrnec cousinoxStačí jeden hrnec, kombinace krásných chutí a večeře je na stole. Podívejte se na celou nabídku z řady Cuisinox.

Co budete potřebovat

1 malá sklenička sušených rajčat v oleji
4 stroužky česneku, nakrájené na plátky
1,2 litru zeleninového vývaru BASIC
400 g těstovin penne BASIC
1 brokolice (asi 500 g), rozebraná
na růžičky
2 střední mrkve , očištěné
190 g čerstvého krémového sýra
sůl a čerstvě mletý pepř
strouhaný parmazán a čerstvá bazalka
k podávání

Jak na to?

V hrnci rozehřejte 1 lžíci oleje z rajčat a opečte na něm plátky česneku. Zalijte je vývarem a přiveďte k varu. Vložte těstoviny a vařte je 8–10 minut, aby byly al dente. Mezitím pokrájejte brokolici, mrkev, sušená rajčata a rozdrobte sýr.
Zeleninu, sýr a sušená rajčata přidejte do hrnce a promíchejte do hladké omáčky. Stáhněte oheň, přikryjte pokličkou a povařte další 2–4 minuty, aby zelenina změkla. Podle chuti osolte a opepřete.
Podávejte posypané parmazánem a lístky bazalky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Těstoviny z jednoho hrnce

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 3 (23)

Při vaření těstovin se bude hodit poklice CUISINOX s otvorem pro páru. 

Nejen proto, že se krátí dny, je dobré uvařit rychle. Taky proto, že nám zbyde více času zůstat spolu u stolu, vychutnávat a povídat si. 

hrnec cousinoxStačí jeden hrnec, kombinace krásných chutí a večeře je na stole. Podívejte se na celou nabídku z řady Cuisinox.

Co budete potřebovat

1 malá sklenička sušených rajčat v oleji
4 stroužky česneku, nakrájené na plátky
1,2 litru zeleninového vývaru BASIC
400 g těstovin penne BASIC
1 brokolice (asi 500 g), rozebraná
na růžičky
2 střední mrkve , očištěné
190 g čerstvého krémového sýra
sůl a čerstvě mletý pepř
strouhaný parmazán a čerstvá bazalka
k podávání

Jak na to?

V hrnci rozehřejte 1 lžíci oleje z rajčat a opečte na něm plátky česneku. Zalijte je vývarem a přiveďte k varu. Vložte těstoviny a vařte je 8–10 minut, aby byly al dente. Mezitím pokrájejte brokolici, mrkev, sušená rajčata a rozdrobte sýr.
Zeleninu, sýr a sušená rajčata přidejte do hrnce a promíchejte do hladké omáčky. Stáhněte oheň, přikryjte pokličkou a povařte další 2–4 minuty, aby zelenina změkla. Podle chuti osolte a opepřete.
Podávejte posypané parmazánem a lístky bazalky.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty