Teplý salát s uzenou makrelou
Ingredience
800 g | brambor AQ |
200 g | zakysané smetany AQ |
2 | lžičky konzervovaného křenu AQ |
šťáva ze 2 citronu ABio | |
maso ze 2 uzených makrel AQ (dohromady asi 400 g) | |
100 g | rukoly AQ |
sul, čerstvé mletý pepř |
Postup přípravy
Brambory uvařte doměkka. Smetanu smíchejte s křenem, citronovou šťávou, pepřem a solí podle chuti (dejte pozor – makrela je sama o sobe dost slaná). Brambory nechte chvilku vychladnout, oloupejte je, nakrájejte na vetší kusy a pak do nich zamíchejte smetanu. Pak teprve do nich opatrně vmíchejte rybu a rukolu. Podávejte ještě teplé.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY