×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný telecí špíz

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Grilovaný telecí špíz

Tip do kuchyně

 

Maso můžete marinovat i přes noc. Doporučujeme přitom ale marinádu solit až před grilováním. Jinak by sůl vytáhla veškerou vodu z masa.

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 cibule
1 lžíce sladké papriky
3 stroužky česneku
1 chilli paprička
125 ml madeiry
1 kg telecích řízků
2 lžíce hladkolisté petrželky
1 lžička soli

Jak na to?

1) Olej rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a za občasného míchání opékejte 10 minut.

2) Přidejte papriku, česnek a chilli papričku, po další minutě rovněž madeiru a nechte částečně zredukovat. Sejměte z ohně a nechte zchladnout.

3) Pak směs rozmixujte a promíchejte ji s masem, petrželkou a solí a dejte na 4 hodiny do chladničky.

4) Maso navlékněte na jehlice nebo špejle a špízy grilujte 10 až 12 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný telecí špíz

Hlavní chod Velmi snadné Česká Chuťovky Grilování Petržel kadeřavá , Chilli paprička Magazín 6/2013
(0)

Tip do kuchyně

 

Maso můžete marinovat i přes noc. Doporučujeme přitom ale marinádu solit až před grilováním. Jinak by sůl vytáhla veškerou vodu z masa.

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 cibule
1 lžíce sladké papriky
3 stroužky česneku
1 chilli paprička
125 ml madeiry
1 kg telecích řízků
2 lžíce hladkolisté petrželky
1 lžička soli

Jak na to?

1) Olej rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a za občasného míchání opékejte 10 minut.

2) Přidejte papriku, česnek a chilli papričku, po další minutě rovněž madeiru a nechte částečně zredukovat. Sejměte z ohně a nechte zchladnout.

3) Pak směs rozmixujte a promíchejte ji s masem, petrželkou a solí a dejte na 4 hodiny do chladničky.

4) Maso navlékněte na jehlice nebo špejle a špízy grilujte 10 až 12 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty