Grilovaný telecí špíz
Ingredience
2 | lžíce olivového oleje |
1 | cibule |
1 | lžíce sladké papriky |
3 | stroužky česneku |
1 | chilli paprička |
125 ml | madeiry |
1 kg | telecích řízků |
2 | lžíce hladkolisté petrželky |
1 | lžička soli |
Postup přípravy
1) Olej rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a za občasného míchání opékejte 10 minut.
2) Přidejte papriku, česnek a chilli papričku, po další minutě rovněž madeiru a nechte částečně zredukovat. Sejměte z ohně a nechte zchladnout.
3) Pak směs rozmixujte a promíchejte ji s masem, petrželkou a solí a dejte na 4 hodiny do chladničky.
4) Maso navlékněte na jehlice nebo špejle a špízy grilujte 10 až 12 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY