×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný telecí špíz

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Grilovaný telecí špíz

Tip do kuchyně

 

Maso můžete marinovat i přes noc. Doporučujeme přitom ale marinádu solit až před grilováním. Jinak by sůl vytáhla veškerou vodu z masa.

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 cibule
1 lžíce sladké papriky
3 stroužky česneku
1 chilli paprička
125 ml madeiry
1 kg telecích řízků
2 lžíce hladkolisté petrželky
1 lžička soli

Jak na to?

1) Olej rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a za občasného míchání opékejte 10 minut.

2) Přidejte papriku, česnek a chilli papričku, po další minutě rovněž madeiru a nechte částečně zredukovat. Sejměte z ohně a nechte zchladnout.

3) Pak směs rozmixujte a promíchejte ji s masem, petrželkou a solí a dejte na 4 hodiny do chladničky.

4) Maso navlékněte na jehlice nebo špejle a špízy grilujte 10 až 12 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný telecí špíz

Hlavní chod Velmi snadné Česká Chuťovky Grilování Petržel kadeřavá , Chilli paprička Magazín 6/2013
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Maso můžete marinovat i přes noc. Doporučujeme přitom ale marinádu solit až před grilováním. Jinak by sůl vytáhla veškerou vodu z masa.

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 cibule
1 lžíce sladké papriky
3 stroužky česneku
1 chilli paprička
125 ml madeiry
1 kg telecích řízků
2 lžíce hladkolisté petrželky
1 lžička soli

Jak na to?

1) Olej rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a za občasného míchání opékejte 10 minut.

2) Přidejte papriku, česnek a chilli papričku, po další minutě rovněž madeiru a nechte částečně zredukovat. Sejměte z ohně a nechte zchladnout.

3) Pak směs rozmixujte a promíchejte ji s masem, petrželkou a solí a dejte na 4 hodiny do chladničky.

4) Maso navlékněte na jehlice nebo špejle a špízy grilujte 10 až 12 minut.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.