Tchajwanský telecí pupek
Ingredience
400 g | telecího pupku |
1 | lžíce tmavé čínské sójové omáčky |
2 | lžíce světlé čínské sójové omáčky |
špetka cukru | |
pepř | |
špetka soli | |
1 | svazek jarní cibulky |
1 | lžíce rostlinného oleje |
Postup přípravy
1. Nakrájejte 400 g telecího pupku na kusy cca 3 × 3 cm a dejte je do mísy. Postupně k masu přimíchejte všechny ingredience kromě jarní cibulky, lehce osolte (pozor, opravdu jen špetkou soli, sójová omáčka je sama o sobě hodně slaná), opepřete a nechte v lednici ideálně přes noc.
2. Přes noc, nebo alespoň několik hodin před grilováním si namočte bambusová napichovátka do vody, aby na grilu nezačala hořet. Před grilováním si bílé části jarní cibulky nakrájejte napůl, následně napichujte střídavě pupek a cibulku na špízky a grilujte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY