Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Tatrankové pracny

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční kláda bûche de noël...
Vánoční kláda bûche...
Vánoční kláda bûche de noël...
Vánoční kláda bûche de noël...
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za...
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za 15 minut
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová pečeně na...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky

Tatrankové pracny

Co budete potřebovat

3 oříškové nebo čokoládové tatranky, nastrouhané
1 lžíce strouhaného kokosu
2–3 lžíce mletých mandlí
špetka mletého hřebíčku
1 vrchovatá lžíce kakaa holandského typu
250 g hladké mouky
100 g moučkového cukru + na obalení
250 g másla, změklého
1 vejce

Jak na to?

Ze všech surovin vypracujte těsto a nechte jej dvacet minut odležet v lednici. Plňte jej do mírně vymazaných formiček na pracny, pečte 10–12 minut v troubě rozehřáté na 165 °C. Lehce zchladlé vyklopte a ihned obalujte v moučkovém cukru.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tatrankové pracny

Velmi snadné Česká Cukroví Vánoce Magazín 12/2011
Průměrné hodnocení 4 (41)

Co budete potřebovat

3 oříškové nebo čokoládové tatranky, nastrouhané
1 lžíce strouhaného kokosu
2–3 lžíce mletých mandlí
špetka mletého hřebíčku
1 vrchovatá lžíce kakaa holandského typu
250 g hladké mouky
100 g moučkového cukru + na obalení
250 g másla, změklého
1 vejce

Jak na to?

Ze všech surovin vypracujte těsto a nechte jej dvacet minut odležet v lednici. Plňte jej do mírně vymazaných formiček na pracny, pečte 10–12 minut v troubě rozehřáté na 165 °C. Lehce zchladlé vyklopte a ihned obalujte v moučkovém cukru.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční kláda bûche de noël...
Vánoční kláda bûche...
Vánoční kláda bûche de noël...
Vánoční kláda bûche de noël...
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za...
Bramborový salát za 15 minut
Bramborový salát za 15 minut
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová pečeně na...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty