
Tartar z lososa a avokáda
Toužíte vyzkoušet chutě japonské kuchyně, ale nechcete se přitom pouštět do příliš složitých postupů? Tartar z lososa a avokáda zvládne i úplný začátečník. Jestli se chcete opravdu blýsknout luxusním předkrmem, pusťte se do toho.
Postup přípravy
Lososa, jarní cibulku a pažitku najemno nakrájejte. Promíchejte spolu se sezamovým olejem a nechte 30 minut odležet v lednici. Avokádo nakrájejte na malé kousky a vložte do misky. Smícháním všech surovin na dresink vytvořte omáčku, kterou zalijte avokádo.
Pokud máte, použijte tvořítko, pokud ne, vezměte kruhovou sklenici o průměru šest až deset centimetrů a vytřete ji sezamovým olejem. Do třetiny sklenice napěchujte směs z lososa a do zbylých dvou třetin salát z avokáda. Překlopte dnem vzhůru na talíř a počkejte, až obsah sklouzne dolů. Poté sklenici opatrně odejměte. Ozdobte salátkem a ihned podávejte.
Pomohl vám recept?
10hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod