×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tagliatelle s rajčaty a krevetami po Kampánsku

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Tagliatelle s rajčaty a krevetami po Kampánsku

Tip do kuchyně

 

Při opékání česneku dejte pozor, abyste ho nespálili. Mohl by zhořknout, a zkazil by vám tak chuť celého jídla.

Co budete potřebovat

3 lžíce oleje
2 stroužky česneku
450 g rajčat
sůl
pepř
350 g těstovin tagliatelle AExc (černých)
400 g krevet
rukola

Jak na to?

Italská kuchyně je velmi inspirativní. Zároveň se jedná o velmi lehkou kuchyni, takže ji můžete využít například při hubnutí.

1) Olej rozpalte v pánvi, přidejte rozmáčknuté stroužky česneku a opečte je dohněda.

2) Poté česnek vyhoďte a do pánve naopak dejte rajčata.

3) Osolte je a opepřete a za občasného míchání 10 minut opékejte.

4) Mezitím uvařte těstoviny ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus.

5) Do pánve k rajčatům přidejte krevety a krátce je povařte doměkka, ale dbejte na to, aby nebyly gumové.

6) Nakonec do pánve vmíchejte scezené těstoviny.
Podávejte posypané rukolou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tagliatelle s rajčaty a krevetami po Kampánsku

Hlavní chod Velmi snadné Italská Něco lehkého Vaření Rajče Magazín 6/2012
Průměrné hodnocení 5 (1)

Tip do kuchyně

 

Při opékání česneku dejte pozor, abyste ho nespálili. Mohl by zhořknout, a zkazil by vám tak chuť celého jídla.

Co budete potřebovat

3 lžíce oleje
2 stroužky česneku
450 g rajčat
sůl
pepř
350 g těstovin tagliatelle AExc (černých)
400 g krevet
rukola

Jak na to?

Italská kuchyně je velmi inspirativní. Zároveň se jedná o velmi lehkou kuchyni, takže ji můžete využít například při hubnutí.

1) Olej rozpalte v pánvi, přidejte rozmáčknuté stroužky česneku a opečte je dohněda.

2) Poté česnek vyhoďte a do pánve naopak dejte rajčata.

3) Osolte je a opepřete a za občasného míchání 10 minut opékejte.

4) Mezitím uvařte těstoviny ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus.

5) Do pánve k rajčatům přidejte krevety a krátce je povařte doměkka, ale dbejte na to, aby nebyly gumové.

6) Nakonec do pánve vmíchejte scezené těstoviny.
Podávejte posypané rukolou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty