×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tagliatelle s rajčaty a krevetami po Kampánsku

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty,...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Tagliatelle s rajčaty a krevetami po Kampánsku

Tip do kuchyně

 

Při opékání česneku dejte pozor, abyste ho nespálili. Mohl by zhořknout, a zkazil by vám tak chuť celého jídla.

Co budete potřebovat

3 lžíce oleje
2 stroužky česneku
450 g rajčat
sůl
pepř
350 g těstovin tagliatelle AExc (černých)
400 g krevet
rukola

Jak na to?

Italská kuchyně je velmi inspirativní. Zároveň se jedná o velmi lehkou kuchyni, takže ji můžete využít například při hubnutí.

1) Olej rozpalte v pánvi, přidejte rozmáčknuté stroužky česneku a opečte je dohněda.

2) Poté česnek vyhoďte a do pánve naopak dejte rajčata.

3) Osolte je a opepřete a za občasného míchání 10 minut opékejte.

4) Mezitím uvařte těstoviny ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus.

5) Do pánve k rajčatům přidejte krevety a krátce je povařte doměkka, ale dbejte na to, aby nebyly gumové.

6) Nakonec do pánve vmíchejte scezené těstoviny.
Podávejte posypané rukolou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tagliatelle s rajčaty a krevetami po Kampánsku

Hlavní chod Velmi snadné Italská Něco lehkého Vaření Magazín 6/2012
Průměrné hodnocení 5 (1)

Tip do kuchyně

 

Při opékání česneku dejte pozor, abyste ho nespálili. Mohl by zhořknout, a zkazil by vám tak chuť celého jídla.

Co budete potřebovat

3 lžíce oleje
2 stroužky česneku
450 g rajčat
sůl
pepř
350 g těstovin tagliatelle AExc (černých)
400 g krevet
rukola

Jak na to?

Italská kuchyně je velmi inspirativní. Zároveň se jedná o velmi lehkou kuchyni, takže ji můžete využít například při hubnutí.

1) Olej rozpalte v pánvi, přidejte rozmáčknuté stroužky česneku a opečte je dohněda.

2) Poté česnek vyhoďte a do pánve naopak dejte rajčata.

3) Osolte je a opepřete a za občasného míchání 10 minut opékejte.

4) Mezitím uvařte těstoviny ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus.

5) Do pánve k rajčatům přidejte krevety a krátce je povařte doměkka, ale dbejte na to, aby nebyly gumové.

6) Nakonec do pánve vmíchejte scezené těstoviny.
Podávejte posypané rukolou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Inspirujte se podobnými recepty