
Tafelspitz
Postup přípravy
Kosti či hovězí maso s kostí omyjte, vložte do hrnce, zalijte 3 litry vody, osolte a dejte vařit. Po čtvrt hodině přidejte kýtu. Cibuli pět minut smažte na oleji, poté ji přidejte k masu. Celer oloupejte a nakrájejte na kolečka, mrkve a petržele oloupejte (nechte část natě) a pórek zbavte kořenů a překrojte ho na tři části. Poté vše spolu s bobkovými listy a pepřem přidejte k masu. Na mírném ohni zvolna vařte tři hodiny. Kýtu nakrájejte na silné plátky a podávejte se zeleninou a vývarem, sypané pažitkou. Jezte s křenem (viz rámeček).
Pomohl vám recept?
3hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod