Rajská s vařeným hovězím a knedlíkem

Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Mrkev 3 ks
- Hovězí krk 1 kg
- Pepř celý 10 ks
- Cibule 3 ks
- Nové koření 10 ks
- Bobkový list 4 ks
- Špek 150 g
- Petržel 2 ks
- Celer 1/2 ks
- Rajský protlak 200 g
- Olej slunečnicový
- Mouka hladká 3 plž
- Skořice celá 1 ks
- Hřebíček 4 ks
- Cukr krupicový 1 plž
- Vývar hovězí 500 ml
- Citronová šťáva
- Sůl
- Houska 8 ks
- Pepř
- Mléko 400 ml
- Vejce 2 ks
- Mouka hrubá 60 g
- Máslo 130 g
- Mrkev 3 ks
- Hovězí krk 1 kg
- Pepř celý 10 ks
- Cibule 3 ks
- Nové koření 10 ks
- Bobkový list 4 ks
- Špek 150 g
- Petržel 2 ks
- Celer 1/2 ks
- Rajský protlak 200 g
- Olej slunečnicový
- Mouka hladká 3 plž
- Skořice celá 1 ks
- Hřebíček 4 ks
- Cukr krupicový 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.