Sýrová pizza s brambory
Ingredience
500 g | listového těsta ABio |
4 | lžíce olivového oleje AQ |
3 | stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky |
250 g | salátových brambor, nakrájených na plátky |
1 | červená cibule, na plátky |
sůl | |
1 | balení sýru s modrou plísní AQ, na plátky |
3 | balení sýru s bílou plísní AQ, na plátky |
1 | lžíce koření na těstoviny a pizzu AQ |
Postup přípravy
Zahřejte troubu na 220 °C. Z těsta vyválejte a rukama pak dotvarujte dva kulaté základy na pizzu, které budou mít asi dvacet centimetru v průměru. Přeneste je na pečicí papír a potřete lžící oleje. Česnek, brambory a cibuli promíchejte se třemi lžícemi oleje, osolte a směs rovnoměrně rozložte na obě těsta. Obě pizzy pečte (jednu po druhé) asi patnáct minut, pak je vyndejte, poklaďte plátky sýru, posypte kořením a dejte ještě na pět minut dopéct.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY