×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Sýrová pizza s brambory

Další recepty a články

Frittata z trouby
Frittata z trouby
Frittata z trouby
Frittata z trouby
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...

Sýrová pizza s brambory

Co budete potřebovat

500 g listového těsta ABio
4 lžíce olivového oleje AQ
3 stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky
250 g salátových brambor, nakrájených na plátky
1 červená cibule, na plátky
sůl
1 balení sýru s modrou plísní AQ, na plátky
3 balení sýru s bílou plísní AQ, na plátky
1 lžíce koření na těstoviny a pizzu AQ

Jak na to?

Zahřejte troubu na 220 °C. Z těsta vyválejte a rukama pak dotvarujte dva kulaté základy na pizzu, které budou mít asi dvacet centimetru v průměru. Přeneste je na pečicí papír a potřete lžící oleje. Česnek, brambory a cibuli promíchejte se třemi lžícemi oleje, osolte a směs rovnoměrně rozložte na obě těsta. Obě pizzy pečte (jednu po druhé) asi patnáct minut, pak je vyndejte, poklaďte plátky sýru, posypte kořením a dejte ještě na pět minut dopéct.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sýrová pizza s brambory

Snadné Italská Vegetariánské Magazín 3/2010
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

500 g listového těsta ABio
4 lžíce olivového oleje AQ
3 stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky
250 g salátových brambor, nakrájených na plátky
1 červená cibule, na plátky
sůl
1 balení sýru s modrou plísní AQ, na plátky
3 balení sýru s bílou plísní AQ, na plátky
1 lžíce koření na těstoviny a pizzu AQ

Jak na to?

Zahřejte troubu na 220 °C. Z těsta vyválejte a rukama pak dotvarujte dva kulaté základy na pizzu, které budou mít asi dvacet centimetru v průměru. Přeneste je na pečicí papír a potřete lžící oleje. Česnek, brambory a cibuli promíchejte se třemi lžícemi oleje, osolte a směs rovnoměrně rozložte na obě těsta. Obě pizzy pečte (jednu po druhé) asi patnáct minut, pak je vyndejte, poklaďte plátky sýru, posypte kořením a dejte ještě na pět minut dopéct.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Frittata z trouby
Frittata z trouby
Frittata z trouby
Frittata z trouby
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety aglio e olio
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...

Inspirujte se podobnými recepty