Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Sumeček s luštěninovým salátem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Sumeček s luštěninovým salátem

Co budete potřebovat

100 g barevných fazolí Lagris
700 ml zeleninového vývaru
100 g červené čočky půlené, loupané Essa
3 lžíce červeného vinného octa
2 lžičky celozrnné hořčice
sůl, pepř
90 ml olivového oleje
120 g ředkviček
1 šalotka
60 g pekanových ořechů
1 hrst čerstvé máty
1 hrst čerstvé petrželky
1 snítka čerstvého tymiánu
600 g sumečka Albert Rybí trh
30 g kukuřičného škrobu
1 limeta

Jak na to?

1. Předem namočené fazole uvařte podle návodu na obalu v zeleninovém vývaru. Čočku propláchněte a přidejte k fazolím 3 minuty před koncem varu. Po uvaření zbývající vývar sceďte.
2. Mezitím ve střední míse smíchejte vinný ocet s hořčicí, solí a pepřem. Pomalu vešlehejte 60 ml olivového oleje. Dvě lžíce dresinku nechte stranou.
3. Do střední mísy ke zbylému dresinku přidejte luštěniny, ředkvičky, šalotku oloupanou a pokrájenou na tenké plátky, nasucho opražené a pokrájené pekanové ořechy, nasekanou mátu, petrželku a lístky tymiánu. Dochuťte solí a pepřem a důkladně promíchejte.
4. Omytou a osušenou rybu osolte a opepřete ze všech stran. Rybu obalte v kukuřičném škrobu a grilujte z obou stran dozlatova. Servírujte na luštěninovém salátu s klínkem limety a zakápněte 2 zbylými lžícemi dresinku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sumeček s luštěninovým salátem

Hlavní chod Snadné Ryby Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

100 g barevných fazolí Lagris
700 ml zeleninového vývaru
100 g červené čočky půlené, loupané Essa
3 lžíce červeného vinného octa
2 lžičky celozrnné hořčice
sůl, pepř
90 ml olivového oleje
120 g ředkviček
1 šalotka
60 g pekanových ořechů
1 hrst čerstvé máty
1 hrst čerstvé petrželky
1 snítka čerstvého tymiánu
600 g sumečka Albert Rybí trh
30 g kukuřičného škrobu
1 limeta

Jak na to?

1. Předem namočené fazole uvařte podle návodu na obalu v zeleninovém vývaru. Čočku propláchněte a přidejte k fazolím 3 minuty před koncem varu. Po uvaření zbývající vývar sceďte.
2. Mezitím ve střední míse smíchejte vinný ocet s hořčicí, solí a pepřem. Pomalu vešlehejte 60 ml olivového oleje. Dvě lžíce dresinku nechte stranou.
3. Do střední mísy ke zbylému dresinku přidejte luštěniny, ředkvičky, šalotku oloupanou a pokrájenou na tenké plátky, nasucho opražené a pokrájené pekanové ořechy, nasekanou mátu, petrželku a lístky tymiánu. Dochuťte solí a pepřem a důkladně promíchejte.
4. Omytou a osušenou rybu osolte a opepřete ze všech stran. Rybu obalte v kukuřičném škrobu a grilujte z obou stran dozlatova. Servírujte na luštěninovém salátu s klínkem limety a zakápněte 2 zbylými lžícemi dresinku.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty