Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyStředomořské karbanátky
Albert logoAlbert logo
  • Středomořské karbanátky

Středomořské karbanátky

Středomořské karbanátky
Snadné
16-30 minut
4/5
Středomořská
Předkrm

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Mleté maso hovězí 500 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olivy zelené 1 hrs.
  • Mozzarella 2 ks
  • Vejce 1 ks
  • Petržel hladkolistá 2 hrs.
  • Sušená rajčata 1 hrs.
  • Olej slunečnicový
  • Mleté maso hovězí 500 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olivy zelené 1 hrs.
  • Mozzarella 2 ks
  • Vejce 1 ks
  • Petržel hladkolistá 2 hrs.
  • Sušená rajčata 1 hrs.
  • Olej slunečnicový

Příprava

1
Maso promíchejte v míse se solí, pepřem, vejcem a petrželkou. Nasekané olivy, nastrouhanou mozzarellu a sušená rajčata smíchejte v jiné misce. Z masa si vždy v dlani udělejte placičku, doprostřed dejte lžičku směsi, zabalte do pevného karbanátku. Z obou stran smažte na oleji. Ozdobte petrželkou.
1
Maso promíchejte v míse se solí, pepřem, vejcem a petrželkou. Nasekané olivy, nastrouhanou mozzarellu a sušená rajčata smíchejte v jiné misce. Z masa si vždy v dlani udělejte placičku, doprostřed dejte lžičku směsi, zabalte do pevného karbanátku. Z obou stran smažte na oleji. Ozdobte petrželkou.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 09.10.2024 do 15.10.2024

Platný ještě 12 dní

Od 09.10.2024 do 22.10.2024

Platný ještě 5 dní

Od 09.10.2024 do 15.10.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.