×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Stir-fry [čti styrfráj] inspirace z korey

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Stir-fry [čti styrfráj] inspirace z korey

Co budete potřebovat

400 g hovězích plátků NP Bio
7 lžic sójové omáčky
5 lžic třtinového cukru NP Bio
3 stroužky česneku NP Bio
2cm kousek zázvoru
2 lžíce sezamu
2 lžičky kukuřičného škrobu
400 g rýže basmati NP Bio
1 lžíce rýžového octa
2 lžíce sezamového oleje
1⁄2 lžičky soli
80 g zelených fazolek
2 mrkve NP Bio
1 bio červená paprika
150 ml hovězího vývaru
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Maso nakrájejte na tenké nudličky. V misce smíchejte sójovou omáčku, 4 lžíce cukru, rozmělněný česnek, jemně nastrouhaný zázvor, sezam a škrob. Přelijte do uzavíratelného plastového sáčku, vložte nudličky masa, uzavřete, promíchejte, a nechte v lednici 10 minut odležet.
2. Rýži uvařte dle návodu na obalu.
3. V další misce smíchejte ocet, lžíci oleje, zbylý cukr a sůl. Zeleninu očistěte, mrkev škrabkou nakrájejte na široké nudle, papriku na nudličky. Vše naložte do octové marinády a nechte 5 minut odležet.
4. Rozpalte pánev, přijdete trošku oleje a maso restujte asi 2 minuty. Podlijte vývarem a ještě 3 minuty opékejte. Přidejte zeleninu, 1 minutu míchejte a odstavte z ohně.
5. Podávejte s rýží a čerstvým koriandrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Stir-fry [čti styrfráj] inspirace z korey

Hlavní chod Velmi snadné Maso Něco lehkého Bio Bio Magazín 9/2019 Počet porcí: 4
(0)
Stir-fry je kulinářská technika, při které jsou všechny přísady smaženy na velmi malém množství tuku v pánvi wok. Vyzkoušejte ji také.

Co budete potřebovat

400 g hovězích plátků NP Bio
7 lžic sójové omáčky
5 lžic třtinového cukru NP Bio
3 stroužky česneku NP Bio
2cm kousek zázvoru
2 lžíce sezamu
2 lžičky kukuřičného škrobu
400 g rýže basmati NP Bio
1 lžíce rýžového octa
2 lžíce sezamového oleje
1⁄2 lžičky soli
80 g zelených fazolek
2 mrkve NP Bio
1 bio červená paprika
150 ml hovězího vývaru
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Maso nakrájejte na tenké nudličky. V misce smíchejte sójovou omáčku, 4 lžíce cukru, rozmělněný česnek, jemně nastrouhaný zázvor, sezam a škrob. Přelijte do uzavíratelného plastového sáčku, vložte nudličky masa, uzavřete, promíchejte, a nechte v lednici 10 minut odležet.
2. Rýži uvařte dle návodu na obalu.
3. V další misce smíchejte ocet, lžíci oleje, zbylý cukr a sůl. Zeleninu očistěte, mrkev škrabkou nakrájejte na široké nudle, papriku na nudličky. Vše naložte do octové marinády a nechte 5 minut odležet.
4. Rozpalte pánev, přijdete trošku oleje a maso restujte asi 2 minuty. Podlijte vývarem a ještě 3 minuty opékejte. Přidejte zeleninu, 1 minutu míchejte a odstavte z ohně.
5. Podávejte s rýží a čerstvým koriandrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Inspirujte se podobnými recepty