×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Štika na másle a bylinkách

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Musaka
Musaka
Musaka
Musaka
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy...
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové...
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce

Štika na másle a bylinkách

Co budete potřebovat

4 porce štiky
sůl
kmín
3 lžíce čerstvých bylinek, nasekaných (petrželka, šalvěj, saturejka, tymián…)
50 g másla
100 ml bílého vína

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. Porce štiky osolte, posypte kmínem a bylinkami. Dejte je do pekáčku a poklaďte plátky másla. Podlijte vínem a pečte 30–35 minut. Během pečení rybu podlévejte výpekem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Štika na másle a bylinkách

Hlavní chod Snadné Vánoce Pečení Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 4 (12)

Co budete potřebovat

4 porce štiky
sůl
kmín
3 lžíce čerstvých bylinek, nasekaných (petrželka, šalvěj, saturejka, tymián…)
50 g másla
100 ml bílého vína

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. Porce štiky osolte, posypte kmínem a bylinkami. Dejte je do pekáčku a poklaďte plátky másla. Podlijte vínem a pečte 30–35 minut. Během pečení rybu podlévejte výpekem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Musaka
Musaka
Musaka
Musaka
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce

Inspirujte se podobnými recepty