Prodejny Albert jsou pro vás otevřené také v neděli. Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Štědrovečerní salát 

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z...
Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z manga
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Ostravské řezy
Ostravské řezy
Ostravské řezy
Ostravské řezy

Štědrovečerní salát 

Co budete potřebovat

600 g brambor typu A
150 g mrkve
75 g petržele
75 g celeru
5 vajec
1 cibule
2 lžíce rostlinného oleje
200 g nakládaných okurek
200 g sterilovaného hrášku
225 ml majonézy
2 lžíce plnotučné hořčice
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Brambory, mrkev, petržel a celer vařte ve slupce 20 minut, sceďte a nechte vychladnout. Čtyři vejce uvařte natvrdo, 10 minut. Nakrájenou oloupanou cibuli orestujte na oleji dosklovata.
2. Zeleninu a uvařená vejce oloupejte a i s okurkami nakrájejte na kostičky. Vše vložte do velké mísy a přisypte scezený hrášek.
3. V menší misce utřete žloutek se 2 lžícemi majonézy a hořčicí dohladka. Vmíchejte zbylou majonézu a přidejte do salátu. Přelijte nálevem z okurek a vše důkladně opatrně promíchejte.
4. Nechte odležet do druhého dne v lednici. Podávejte posypané nasekanou petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Štědrovečerní salát 

Hlavní chod Snadné Chuťovky Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

600 g brambor typu A
150 g mrkve
75 g petržele
75 g celeru
5 vajec
1 cibule
2 lžíce rostlinného oleje
200 g nakládaných okurek
200 g sterilovaného hrášku
225 ml majonézy
2 lžíce plnotučné hořčice
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Brambory, mrkev, petržel a celer vařte ve slupce 20 minut, sceďte a nechte vychladnout. Čtyři vejce uvařte natvrdo, 10 minut. Nakrájenou oloupanou cibuli orestujte na oleji dosklovata.
2. Zeleninu a uvařená vejce oloupejte a i s okurkami nakrájejte na kostičky. Vše vložte do velké mísy a přisypte scezený hrášek.
3. V menší misce utřete žloutek se 2 lžícemi majonézy a hořčicí dohladka. Vmíchejte zbylou majonézu a přidejte do salátu. Přelijte nálevem z okurek a vše důkladně opatrně promíchejte.
4. Nechte odležet do druhého dne v lednici. Podávejte posypané nasekanou petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z...
Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z manga
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Ostravské řezy
Ostravské řezy
Ostravské řezy
Ostravské řezy

Inspirujte se podobnými recepty