×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Steaky s koriandrem

Další recepty a články

Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí...
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Steaky s koriandrem

Co budete potřebovat

4 rump steaky
½ svazku čerstvé máty
½ svazku čerstvého koriandru
2 stroužky česneku
2 lžíce chilli omáčky
3 šalotky
1 lžíce tmavého třtinového cukru
2 lžíce olivového oleje
libanonský chléb
listy hlávkového salátu
chilli paprička
hummus
olivový olej
Na dip:
cizrna
česnek
kmín
olej

Jak na to?

Pouze rukou lehce naklepejte 4 rump steaky. V míse smíchejte ½ svazku čerstvé máty, nasekané, ½ svaz­ku čerstvého koriandru, nasekaného, 2 stroužky česneku, rozmělněné, 2 lžíce chilli omáčky, 3 ša­lotky, najemno nasekané, 1 lžíci tmavého třtinové­ho cukru a 2 lžíce olivového oleje. Směs rozdělte na steaky, nechte chvíli marinovat a pak je opečte na grilovací pánvi doměkka. Podávejte s libanon­ským chlebem, listy salátu, chilli papričkou a hum­musem (dip z rozmixované měkké cizrny, česneku, kmínu a oleje), lehce zastříknuté olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Steaky s koriandrem

Hlavní chod Snadné Americká Grilování Magazín 5/2013
(0)

Co budete potřebovat

4 rump steaky
½ svazku čerstvé máty
½ svazku čerstvého koriandru
2 stroužky česneku
2 lžíce chilli omáčky
3 šalotky
1 lžíce tmavého třtinového cukru
2 lžíce olivového oleje
libanonský chléb
listy hlávkového salátu
chilli paprička
hummus
olivový olej
Na dip:
cizrna
česnek
kmín
olej

Jak na to?

Pouze rukou lehce naklepejte 4 rump steaky. V míse smíchejte ½ svazku čerstvé máty, nasekané, ½ svaz­ku čerstvého koriandru, nasekaného, 2 stroužky česneku, rozmělněné, 2 lžíce chilli omáčky, 3 ša­lotky, najemno nasekané, 1 lžíci tmavého třtinové­ho cukru a 2 lžíce olivového oleje. Směs rozdělte na steaky, nechte chvíli marinovat a pak je opečte na grilovací pánvi doměkka. Podávejte s libanon­ským chlebem, listy salátu, chilli papričkou a hum­musem (dip z rozmixované měkké cizrny, česneku, kmínu a oleje), lehce zastříknuté olejem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Inspirujte se podobnými recepty