Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Steak s omáčkou z kiwana

Další recepty a články

Bio velikonoční beránek s čoko...
Bio velikonoční...
Bio velikonoční beránek s čoko...
Bio velikonoční beránek s čoko...
Bramborová kaše ze zeleného...
Bramborová kaše ze...
Bramborová kaše ze zeleného...
Bramborová kaše ze zeleného...
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čoko cupcaky s...
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čokoládový uzel z kynutého...
Čokoládový uzel z...
Čokoládový uzel z kynutého...
Čokoládový uzel z kynutého...

Steak s omáčkou z kiwana

Co budete potřebovat

2 steaky z hovězího masa
sůl a pepř
1 kiwano
2 hrsti salátových lístků
½ salátové okurky, na nudličky
Na omáčku
1 kiwano
3 lžíce limetové šťávy
1 jarní cibulka, nasekaná
1 lžička oleje
¼ lžičky kmínu
1 stroužek česneku, drcený

Jak na to?

Předehřejte troubu na 100 °C a začněte omáčkou. Kiwano podélně rozpulte a nožíkem vyloupněte dužinu. Rozmixujte s ostatními ingrediencemi dohladka. Na rozpálené pánvi opečte maso 3 minuty z každé strany, osolte, opepřete a přesuňte na rošt do trouby. Mezitím nakrájejte kiwano na tenké plátky. Salát promíchejte s okurkou a kiwanem, rozdělte ho na talíře a navrch dejte steaky. Polijte je omáčkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Steak s omáčkou z kiwana

Snadné Smažení Magazín 12/2014
(0)

Co budete potřebovat

2 steaky z hovězího masa
sůl a pepř
1 kiwano
2 hrsti salátových lístků
½ salátové okurky, na nudličky
Na omáčku
1 kiwano
3 lžíce limetové šťávy
1 jarní cibulka, nasekaná
1 lžička oleje
¼ lžičky kmínu
1 stroužek česneku, drcený

Jak na to?

Předehřejte troubu na 100 °C a začněte omáčkou. Kiwano podélně rozpulte a nožíkem vyloupněte dužinu. Rozmixujte s ostatními ingrediencemi dohladka. Na rozpálené pánvi opečte maso 3 minuty z každé strany, osolte, opepřete a přesuňte na rošt do trouby. Mezitím nakrájejte kiwano na tenké plátky. Salát promíchejte s okurkou a kiwanem, rozdělte ho na talíře a navrch dejte steaky. Polijte je omáčkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bio velikonoční beránek s čoko...
Bio velikonoční beránek s čoko...
Bio velikonoční beránek s čoko...
Bio velikonoční beránek s čoko...
Bramborová kaše ze zeleného...
Bramborová kaše ze zeleného...
Bramborová kaše ze zeleného...
Bramborová kaše ze zeleného...
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čoko cupcaky s lesním ovocem
Čokoládový uzel z kynutého...
Čokoládový uzel z kynutého...
Čokoládový uzel z kynutého...
Čokoládový uzel z kynutého...

Inspirujte se podobnými recepty