Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Steak s omáčkou z kiwana

Další recepty a články

Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze...
Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z...
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky...
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto...
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin

Steak s omáčkou z kiwana

Co budete potřebovat

2 steaky z hovězího masa
sůl a pepř
1 kiwano
2 hrsti salátových lístků
½ salátové okurky, na nudličky
Na omáčku
1 kiwano
3 lžíce limetové šťávy
1 jarní cibulka, nasekaná
1 lžička oleje
¼ lžičky kmínu
1 stroužek česneku, drcený

Jak na to?

Předehřejte troubu na 100 °C a začněte omáčkou. Kiwano podélně rozpulte a nožíkem vyloupněte dužinu. Rozmixujte s ostatními ingrediencemi dohladka. Na rozpálené pánvi opečte maso 3 minuty z každé strany, osolte, opepřete a přesuňte na rošt do trouby. Mezitím nakrájejte kiwano na tenké plátky. Salát promíchejte s okurkou a kiwanem, rozdělte ho na talíře a navrch dejte steaky. Polijte je omáčkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Steak s omáčkou z kiwana

Snadné Smažení Magazín 12/2014
(0)

Co budete potřebovat

2 steaky z hovězího masa
sůl a pepř
1 kiwano
2 hrsti salátových lístků
½ salátové okurky, na nudličky
Na omáčku
1 kiwano
3 lžíce limetové šťávy
1 jarní cibulka, nasekaná
1 lžička oleje
¼ lžičky kmínu
1 stroužek česneku, drcený

Jak na to?

Předehřejte troubu na 100 °C a začněte omáčkou. Kiwano podélně rozpulte a nožíkem vyloupněte dužinu. Rozmixujte s ostatními ingrediencemi dohladka. Na rozpálené pánvi opečte maso 3 minuty z každé strany, osolte, opepřete a přesuňte na rošt do trouby. Mezitím nakrájejte kiwano na tenké plátky. Salát promíchejte s okurkou a kiwanem, rozdělte ho na talíře a navrch dejte steaky. Polijte je omáčkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin

Inspirujte se podobnými recepty