×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Steak s chlebovým salátem

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Steak s chlebovým salátem

Co budete potřebovat

2 lžičky sušeného chilli
2 lžičky hnědého cukru
sůl a pepř
4 silnější plátky hovězí svíčkové
2 hrsti vícezrnného chleba, nakrájeného
2 lžíce olivového oleje
NA DRESINK
100 ml olivového oleje
1 lžíce hrubozrnné hořčice,
¼ lžičky soli a ¼ lžičky pepře
1–2 lžíce medu
šťáva z 1 citronu na dochucení
NA SALÁT
3 velká rajčata, nakrájená na kousky
1 střední okurka, nakrájená na kostky
1 červená cibule, na tenká kolečka

Jak na to?

Smíchejte chilli, cukr, sůl a pepř a vmasírujte do masa. Nechte 15 minut marinovat. Zatím opečte na oleji kostičky chleba dozlatova. Připravte si dresink tak, že všechny ingredience smícháte. Steak grilujte v zakrytém grilu 6–8 minut z každé strany. Nechte 5 minut odpočinout. Mezitím smíchejte rajčata, okurku, cibuli a opečený chléb. Promíchejte s dresinkem. Steak nakrájejte na plátky a podávejte se salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Steak s chlebovým salátem

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Magazín 7-8/2016 Počet porcí: 4-6
(0)

Co budete potřebovat

2 lžičky sušeného chilli
2 lžičky hnědého cukru
sůl a pepř
4 silnější plátky hovězí svíčkové
2 hrsti vícezrnného chleba, nakrájeného
2 lžíce olivového oleje
NA DRESINK
100 ml olivového oleje
1 lžíce hrubozrnné hořčice,
¼ lžičky soli a ¼ lžičky pepře
1–2 lžíce medu
šťáva z 1 citronu na dochucení
NA SALÁT
3 velká rajčata, nakrájená na kousky
1 střední okurka, nakrájená na kostky
1 červená cibule, na tenká kolečka

Jak na to?

Smíchejte chilli, cukr, sůl a pepř a vmasírujte do masa. Nechte 15 minut marinovat. Zatím opečte na oleji kostičky chleba dozlatova. Připravte si dresink tak, že všechny ingredience smícháte. Steak grilujte v zakrytém grilu 6–8 minut z každé strany. Nechte 5 minut odpočinout. Mezitím smíchejte rajčata, okurku, cibuli a opečený chléb. Promíchejte s dresinkem. Steak nakrájejte na plátky a podávejte se salátem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty