×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Steak s chlebovým salátem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Steak s chlebovým salátem

Co budete potřebovat

2 lžičky sušeného chilli
2 lžičky hnědého cukru
sůl a pepř
4 silnější plátky hovězí svíčkové
2 hrsti vícezrnného chleba, nakrájeného
2 lžíce olivového oleje
NA DRESINK
100 ml olivového oleje
1 lžíce hrubozrnné hořčice,
¼ lžičky soli a ¼ lžičky pepře
1–2 lžíce medu
šťáva z 1 citronu na dochucení
NA SALÁT
3 velká rajčata, nakrájená na kousky
1 střední okurka, nakrájená na kostky
1 červená cibule, na tenká kolečka

Jak na to?

Smíchejte chilli, cukr, sůl a pepř a vmasírujte do masa. Nechte 15 minut marinovat. Zatím opečte na oleji kostičky chleba dozlatova. Připravte si dresink tak, že všechny ingredience smícháte. Steak grilujte v zakrytém grilu 6–8 minut z každé strany. Nechte 5 minut odpočinout. Mezitím smíchejte rajčata, okurku, cibuli a opečený chléb. Promíchejte s dresinkem. Steak nakrájejte na plátky a podávejte se salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Steak s chlebovým salátem

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Magazín 7-8/2016 Počet porcí: 4-6
(0)

Co budete potřebovat

2 lžičky sušeného chilli
2 lžičky hnědého cukru
sůl a pepř
4 silnější plátky hovězí svíčkové
2 hrsti vícezrnného chleba, nakrájeného
2 lžíce olivového oleje
NA DRESINK
100 ml olivového oleje
1 lžíce hrubozrnné hořčice,
¼ lžičky soli a ¼ lžičky pepře
1–2 lžíce medu
šťáva z 1 citronu na dochucení
NA SALÁT
3 velká rajčata, nakrájená na kousky
1 střední okurka, nakrájená na kostky
1 červená cibule, na tenká kolečka

Jak na to?

Smíchejte chilli, cukr, sůl a pepř a vmasírujte do masa. Nechte 15 minut marinovat. Zatím opečte na oleji kostičky chleba dozlatova. Připravte si dresink tak, že všechny ingredience smícháte. Steak grilujte v zakrytém grilu 6–8 minut z každé strany. Nechte 5 minut odpočinout. Mezitím smíchejte rajčata, okurku, cibuli a opečený chléb. Promíchejte s dresinkem. Steak nakrájejte na plátky a podávejte se salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty