×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Streak na bagetce

Další recepty a články

Domácí tatarská omáčka s...
Domácí tatarská...
Domácí tatarská omáčka s...
Domácí tatarská omáčka s...
Lahodný tuňákový dip ze...
Lahodný tuňákový dip...
Lahodný tuňákový dip ze...
Lahodný tuňákový dip ze...

Streak na bagetce

Co budete potřebovat

400 g hovězího steaku (tournedos nebo entrecote) Albert Excellent
150 g zakysané smetany Albert Quality
3 lžíce hrubozrnné francouzské hořčice
sůl
pepř
1 balení bagetek k dopékání Albert Quality; bagetky
cherry rajčátka Albert Quality
1 balení rukoly Albert Quality

Jak na to?

Maso osolte, opepřete, lehce naklepejte hřbetem ruky a zprudka opečte z obou stran na pánvi. Po upečení maso zabalte do alobalu (můžete na něm rozpustit máslíčko, které je součást balení steaků) a nechte ho několik minut na teplém místě odležet. Mezitím podélně rozkrájejte bagetky, potřete je olivovým olejem a dopečte podle návodu. Do zakysané smetany vmíchejte hrubozrnnou hořčici, dochuťte solí a pepřem. Maso nakrájejte na tenké plátky, které servírujte na teplých bagetkách s hořčičným dresinkem. Zdobte cherry rajčátky a rukolou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Streak na bagetce

Snadné Středomořská Dipy, zálivky a marinády
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

400 g hovězího steaku (tournedos nebo entrecote) Albert Excellent
150 g zakysané smetany Albert Quality
3 lžíce hrubozrnné francouzské hořčice
sůl
pepř
1 balení bagetek k dopékání Albert Quality; bagetky
cherry rajčátka Albert Quality
1 balení rukoly Albert Quality

Jak na to?

Maso osolte, opepřete, lehce naklepejte hřbetem ruky a zprudka opečte z obou stran na pánvi. Po upečení maso zabalte do alobalu (můžete na něm rozpustit máslíčko, které je součást balení steaků) a nechte ho několik minut na teplém místě odležet. Mezitím podélně rozkrájejte bagetky, potřete je olivovým olejem a dopečte podle návodu. Do zakysané smetany vmíchejte hrubozrnnou hořčici, dochuťte solí a pepřem. Maso nakrájejte na tenké plátky, které servírujte na teplých bagetkách s hořčičným dresinkem. Zdobte cherry rajčátky a rukolou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Domácí tatarská omáčka s...
Domácí tatarská omáčka s...
Domácí tatarská omáčka s...
Domácí tatarská omáčka s...
Lahodný tuňákový dip ze...
Lahodný tuňákový dip ze...
Lahodný tuňákový dip ze...
Lahodný tuňákový dip ze...

Inspirujte se podobnými recepty