Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

¼ hlávky červeného zelí
sůl
pepř
1 lžíce javorového sirupu
4 hamburgerové bulky
4 lžíce kečupu
2 hrsti polníčku
¼ ananasu
4 hovězí valentýnské burgery Albert
1 hrst mikrobylinek – hráškové výhonky

Postup přípravy

1. Zelí omyjte a nakrouhejte na tenké nudličky. V míse ho promíchejte se solí a promačkejte, aby zkřehlo. Opepřete, přidejte javorový sirup a vše promíchejte.

2. Housky na burgery rozkrojte napůl a opečte na pánvi z obou stran. Spodní polovinu burgerových housek potřete kečupem a rozložte omytý polníček. Ananas očistěte od kůry a nakrájejte na 4 tenké plátky. Z obou stran plátky ogrilujte na rozpálené grilovací pánvi. Přendejte na prkénko a pomocí vykrajovátka z nich vykrojte srdíčka o průměru 6 cm.

3. Na stejné pánvi ogrilujte valentýnské burgery z obou stran cca 3 minuty.

4. Na spodní bulku přidejte na polníček ochucené zelí, opečené maso a srdíčko ananasu. Nakonec ozdobte mikrobylinkami.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty