1
Svazek ředkviček zbavte natě, omyjte a nakrájejte na tenké nudličky. Vložte je do misky a přidejte lžíci olivového oleje, lžíci zakysané smetany, šťávu z ½ citronu, sůl a pepř. Vše důkladně promíchejte, aby se ingredience spojily.
2
V jiné misce smíchejte 200 g bílého jogurtu, lžičku dijonské hořčice a hrst omyté, najemno nasekané pažitky.
3
Vyjměte angus burgery z lednice přibližně 20 minut před grilováním, aby měly pokojovou teplotu. Na dobře rozehřátém grilu je grilujte z každé strany asi 8 minut nebo dokud nedosáhnou požadovaného stupně propečení.
4
Bulky rozpulte a na grilu je krátce prohřejte řeznou stranou, aby byly lehce opečené. Na spodní poloviny opečených bulek naneste lžíci jogurtového dresinku. Přidejte omytou polovinu listu římského salátu, grilovaný angus burger, lžíci ředkvičkové salsy, mikrobylinky ředkvičky a přiklopte druhou půlkou bulky. Stačí se jen zakousnout!
1
Svazek ředkviček zbavte natě, omyjte a nakrájejte na tenké nudličky. Vložte je do misky a přidejte lžíci olivového oleje, lžíci zakysané smetany, šťávu z ½ citronu, sůl a pepř. Vše důkladně promíchejte, aby se ingredience spojily.
2
V jiné misce smíchejte 200 g bílého jogurtu, lžičku dijonské hořčice a hrst omyté, najemno nasekané pažitky.
3
Vyjměte angus burgery z lednice přibližně 20 minut před grilováním, aby měly pokojovou teplotu. Na dobře rozehřátém grilu je grilujte z každé strany asi 8 minut nebo dokud nedosáhnou požadovaného stupně propečení.
4
Bulky rozpulte a na grilu je krátce prohřejte řeznou stranou, aby byly lehce opečené. Na spodní poloviny opečených bulek naneste lžíci jogurtového dresinku. Přidejte omytou polovinu listu římského salátu, grilovaný angus burger, lžíci ředkvičkové salsy, mikrobylinky ředkvičky a přiklopte druhou půlkou bulky. Stačí se jen zakousnout!