1
Zkuste si připravit něco z tradiční české kuchyně. Například bramborové lokše.
2
Brambory uvařte ve slupce do měkka a nechte je zcela zchladnout.
3
Teprve pak je oloupejte a nastrouhejte na jemné straně struhadla, přidejte k nim mouku a sůl a vypracujte elastické těsto.
4
Postupně z něj vyválejte tenké placky a opečte je nasucho na pánvi.
5
Lokše potírejte sádlem, skládejte na sebe a nechte zapařit.
1
Zkuste si připravit něco z tradiční české kuchyně. Například bramborové lokše.
2
Brambory uvařte ve slupce do měkka a nechte je zcela zchladnout.
3
Teprve pak je oloupejte a nastrouhejte na jemné straně struhadla, přidejte k nim mouku a sůl a vypracujte elastické těsto.
4
Postupně z něj vyválejte tenké placky a opečte je nasucho na pánvi.
5
Lokše potírejte sádlem, skládejte na sebe a nechte zapařit.