×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špíz z  vepřové panenky s  fíky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Špíz z  vepřové panenky s  fíky

Co budete potřebovat

1 jarní cibulka
1 lžíce tekutého medu
3 lžíce balzamikového octa
3 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku
1 lžička čerstvého tymiánu
250 g vepřové panenky
1 velká červená cibule
6 fíků
sůl

Jak na to?

Z  jarní cibulky odstraňte zelenou nať a  bílou část nakrájejte nadrobno. Přesuňte do misky a  přidejte med, balsamikový ocet, olivový olej, nasekaný česnek a  tymián. Dobře promíchejte.
Maso nakrájejte na kostky a  promíchejte s  medovou omáčkou. Odložte do lednice a  nejlépe do druhého dne nechte marinovat.
Připravte si jehly nebo špejle na špízy. Nakrájejte červenou cibuli a  fíky překrojte na čtvrtiny. Napichujte střídavě spolu s  masem na připravené grilovací jehly. Pečte na rozpáleném grilu, těsně před podáváním osolte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špíz z  vepřové panenky s  fíky

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Bezlepkové Bez laktózy Tymián Magazín 8/2017 Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

1 jarní cibulka
1 lžíce tekutého medu
3 lžíce balzamikového octa
3 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku
1 lžička čerstvého tymiánu
250 g vepřové panenky
1 velká červená cibule
6 fíků
sůl

Jak na to?

Z  jarní cibulky odstraňte zelenou nať a  bílou část nakrájejte nadrobno. Přesuňte do misky a  přidejte med, balsamikový ocet, olivový olej, nasekaný česnek a  tymián. Dobře promíchejte.
Maso nakrájejte na kostky a  promíchejte s  medovou omáčkou. Odložte do lednice a  nejlépe do druhého dne nechte marinovat.
Připravte si jehly nebo špejle na špízy. Nakrájejte červenou cibuli a  fíky překrojte na čtvrtiny. Napichujte střídavě spolu s  masem na připravené grilovací jehly. Pečte na rozpáleném grilu, těsně před podáváním osolte.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019