×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špikovaná vepřová panenka s rozmarýnem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Špikovaná vepřová panenka s rozmarýnem

Co budete potřebovat

400 g vepřové panenky
olivový olej
sušená rajčata
4 plátky slaniny
250 ml smetany
50 ml vývaru
rozmarýn
sůl, pepř
brambory
6 cherry rajčat

Jak na to?

Nejprve si připravte panenku - nakrájíte ji na medailonky. Každý kousek masa osolte, opepřete, obalte do nasekaných sušených rajčat a plátku slaniny a spojte špejlí. Na pánvi rozpalte olivový olej, panenku ze všech stran krátce ogrilujte - jen ať se zatáhne. Vložte do trouby vyhřáté na 180° a pečte 15 minut, poté nechte panenku odpočinout mimo troubu 3 minuty v alobalu. Na pánvi od masa si připravte smetanovou omáčku - vývar a smetanu promíchejte s výpekem, dochuťte, v případě potřeby můžete zahustit moukou, nechte krátce probublat. Panenku podávejte se smetanovou omáčkou, opékaným bramborem a grilovanými cherry rajčátky, dozdobte snítkou rozmarýnu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špikovaná vepřová panenka s rozmarýnem

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne
Průměrné hodnocení 3 (3)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

400 g vepřové panenky
olivový olej
sušená rajčata
4 plátky slaniny
250 ml smetany
50 ml vývaru
rozmarýn
sůl, pepř
brambory
6 cherry rajčat

Jak na to?

Nejprve si připravte panenku - nakrájíte ji na medailonky. Každý kousek masa osolte, opepřete, obalte do nasekaných sušených rajčat a plátku slaniny a spojte špejlí. Na pánvi rozpalte olivový olej, panenku ze všech stran krátce ogrilujte - jen ať se zatáhne. Vložte do trouby vyhřáté na 180° a pečte 15 minut, poté nechte panenku odpočinout mimo troubu 3 minuty v alobalu. Na pánvi od masa si připravte smetanovou omáčku - vývar a smetanu promíchejte s výpekem, dochuťte, v případě potřeby můžete zahustit moukou, nechte krátce probublat. Panenku podávejte se smetanovou omáčkou, opékaným bramborem a grilovanými cherry rajčátky, dozdobte snítkou rozmarýnu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty