×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špikovaná vepřová panenka s rozmarýnem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...

Špikovaná vepřová panenka s rozmarýnem

Co budete potřebovat

400 g vepřové panenky
olivový olej
sušená rajčata
4 plátky slaniny
250 ml smetany
50 ml vývaru
rozmarýn
sůl, pepř
brambory
6 cherry rajčat

Jak na to?

Nejprve si připravte panenku - nakrájíte ji na medailonky. Každý kousek masa osolte, opepřete, obalte do nasekaných sušených rajčat a plátku slaniny a spojte špejlí. Na pánvi rozpalte olivový olej, panenku ze všech stran krátce ogrilujte - jen ať se zatáhne. Vložte do trouby vyhřáté na 180° a pečte 15 minut, poté nechte panenku odpočinout mimo troubu 3 minuty v alobalu. Na pánvi od masa si připravte smetanovou omáčku - vývar a smetanu promíchejte s výpekem, dochuťte, v případě potřeby můžete zahustit moukou, nechte krátce probublat. Panenku podávejte se smetanovou omáčkou, opékaným bramborem a grilovanými cherry rajčátky, dozdobte snítkou rozmarýnu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špikovaná vepřová panenka s rozmarýnem

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne , Rozmarýn , Rajče
Průměrné hodnocení 3 (4)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

400 g vepřové panenky
olivový olej
sušená rajčata
4 plátky slaniny
250 ml smetany
50 ml vývaru
rozmarýn
sůl, pepř
brambory
6 cherry rajčat

Jak na to?

Nejprve si připravte panenku - nakrájíte ji na medailonky. Každý kousek masa osolte, opepřete, obalte do nasekaných sušených rajčat a plátku slaniny a spojte špejlí. Na pánvi rozpalte olivový olej, panenku ze všech stran krátce ogrilujte - jen ať se zatáhne. Vložte do trouby vyhřáté na 180° a pečte 15 minut, poté nechte panenku odpočinout mimo troubu 3 minuty v alobalu. Na pánvi od masa si připravte smetanovou omáčku - vývar a smetanu promíchejte s výpekem, dochuťte, v případě potřeby můžete zahustit moukou, nechte krátce probublat. Panenku podávejte se smetanovou omáčkou, opékaným bramborem a grilovanými cherry rajčátky, dozdobte snítkou rozmarýnu.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019