×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špikovaná vepřová panenka s rozmarýnem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...

Špikovaná vepřová panenka s rozmarýnem

Co budete potřebovat

400 g vepřové panenky
olivový olej
sušená rajčata
4 plátky slaniny
250 ml smetany
50 ml vývaru
rozmarýn
sůl, pepř
brambory
6 cherry rajčat

Jak na to?

Nejprve si připravte panenku - nakrájíte ji na medailonky. Každý kousek masa osolte, opepřete, obalte do nasekaných sušených rajčat a plátku slaniny a spojte špejlí. Na pánvi rozpalte olivový olej, panenku ze všech stran krátce ogrilujte - jen ať se zatáhne. Vložte do trouby vyhřáté na 180° a pečte 15 minut, poté nechte panenku odpočinout mimo troubu 3 minuty v alobalu. Na pánvi od masa si připravte smetanovou omáčku - vývar a smetanu promíchejte s výpekem, dochuťte, v případě potřeby můžete zahustit moukou, nechte krátce probublat. Panenku podávejte se smetanovou omáčkou, opékaným bramborem a grilovanými cherry rajčátky, dozdobte snítkou rozmarýnu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špikovaná vepřová panenka s rozmarýnem

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne , Rozmarýn , Rajče
Průměrné hodnocení 3 (4)

Co budete potřebovat

400 g vepřové panenky
olivový olej
sušená rajčata
4 plátky slaniny
250 ml smetany
50 ml vývaru
rozmarýn
sůl, pepř
brambory
6 cherry rajčat

Jak na to?

Nejprve si připravte panenku - nakrájíte ji na medailonky. Každý kousek masa osolte, opepřete, obalte do nasekaných sušených rajčat a plátku slaniny a spojte špejlí. Na pánvi rozpalte olivový olej, panenku ze všech stran krátce ogrilujte - jen ať se zatáhne. Vložte do trouby vyhřáté na 180° a pečte 15 minut, poté nechte panenku odpočinout mimo troubu 3 minuty v alobalu. Na pánvi od masa si připravte smetanovou omáčku - vývar a smetanu promíchejte s výpekem, dochuťte, v případě potřeby můžete zahustit moukou, nechte krátce probublat. Panenku podávejte se smetanovou omáčkou, opékaným bramborem a grilovanými cherry rajčátky, dozdobte snítkou rozmarýnu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...

Inspirujte se podobnými recepty