Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřové závitky s chřestem, parmazánem a campagnolo salámem
Albert logoAlbert logo
  • Vepřové závitky s chřestem, parmazánem a campagnolo salámem

Vepřové závitky s chřestem, parmazánem a campagnolo salámem

Vepřové závitky s chřestem, parmazánem a campagnolo salámem
Snadné
0-15 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vepřové řízky z kýty 500 g
  • Salám Campagnolo 100 g
  • Chřest zelený 130 g
  • Parmazán
  • Cibule 1 ks
  • Česnek 4 strouž.
  • Rozmarýn čerstvý
  • Olej olivový
  • Pepř
  • Bulgur 250 g
  • Sůl
  • Rajčata loupaná v plechovce 400 g
  • Vývar zeleninový 500 ml
  • Petrželová nať
  • Vepřové řízky z kýty 500 g
  • Salám Campagnolo 100 g
  • Chřest zelený 130 g
  • Parmazán
  • Cibule 1 ks
  • Česnek 4 strouž.
  • Rozmarýn čerstvý
  • Olej olivový
  • Pepř
  • Bulgur 250 g
  • Sůl
  • Rajčata loupaná v plechovce 400 g
  • Vývar zeleninový 500 ml
  • Petrželová nať

Příprava

1
Zelený chřest opečte dozlatova na pánvi s rozehřátým olivovým olejem. Přidejte sůl a pepř. Po vychladnutí nakrájejte na zhruba 5 cm velké kousky.
2
Vepřové řízky z kýty omyjte a pod fólií rozklepejte dotenka. Ochuťte solí a pepřem.
3
Na každý plátek masa poklaďte plátky salámu, opečený chřest, lístky rozmarýnu a posypte je parmazánem. Každý plátek masa zarolujte a uzavřete pomocí párátek.
4
Závitky na rozpálené pánvi s olivovým olejem opečte do zlatohněda. Během opékání k nim přidejte nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Následně maso vyjměte na talíř.
5
K opečené cibuli a česneku přidejte propláchnutý a okapaný bulgur. Dochuťte solí, pepřem a chvíli společně restujte.
6
Přidejte rajčata z konzervy, promíchejte a podlijte horkým vývarem tak, aby byl bulgur pouze mírně přelitý.
7
Stáhněte směs z ohně a bulgur i se šťávou přendejte do zapékací mísy. Rovnoměrně jej rozprostřete a položte na něj vepřové závitky.
8
Pečte ve vyhřáté troubě na 200 °C přibližně 20 minut.
1
Zelený chřest opečte dozlatova na pánvi s rozehřátým olivovým olejem. Přidejte sůl a pepř. Po vychladnutí nakrájejte na zhruba 5 cm velké kousky.
2
Vepřové řízky z kýty omyjte a pod fólií rozklepejte dotenka. Ochuťte solí a pepřem.
3
Na každý plátek masa poklaďte plátky salámu, opečený chřest, lístky rozmarýnu a posypte je parmazánem. Každý plátek masa zarolujte a uzavřete pomocí párátek.
4
Závitky na rozpálené pánvi s olivovým olejem opečte do zlatohněda. Během opékání k nim přidejte nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Následně maso vyjměte na talíř.
5
K opečené cibuli a česneku přidejte propláchnutý a okapaný bulgur. Dochuťte solí, pepřem a chvíli společně restujte.
6
Přidejte rajčata z konzervy, promíchejte a podlijte horkým vývarem tak, aby byl bulgur pouze mírně přelitý.
7
Stáhněte směs z ohně a bulgur i se šťávou přendejte do zapékací mísy. Rovnoměrně jej rozprostřete a položte na něj vepřové závitky.
8
Pečte ve vyhřáté troubě na 200 °C přibližně 20 minut.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 2 dny

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě 2 dny

Od 17.07.2024 do 23.07.2024

Platný ještě 9 dní

Od 17.07.2024 do 30.07.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.