×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špenátové noky s tvarohem

Další recepty a články

Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem

Špenátové noky s tvarohem

Tip do kuchyně

 

Další italské recepty naleznete zde.

Co budete potřebovat

200 g baby špenátu
hrst petržele
1 stroužek česneku
140 g tvarohu plnotučného
85 g hladké mouky
1 vejce
100 g parmazánu
špetka muškátového oříšku
sůl
pepř
olivový olej
rukola

Jak na to?

Nechte se inspirovat italskou kuchyní a připravte si špenátové noky s tvarohem posypané parmazánem.

1) Špenát spařte vroucí vodou, pak jej nechte okapat, důkladně osušte a nadrobno nasekejte.

2) Ve velké míse smíchejte špenát, petrželku, rozmačkaný stroužek česneku, tvaroh, mouku, vejce, parmazán a muškátový oříšek.

3) Směs podle chuti osolte a opepřete.

4) Ze směsi odebírejte a tvořte kuličky velikosti vlašského ořechu.

5) Vzniklé noky dejte na 30 minut do lednice.

6) Noky vařte ve vroucí osolené vodě – vždy počkejte, až vyplavou na povrch, a pak ještě 1 minutu povařte.

7) Servírujte posypané parmazánem, zastříknuté olejem, s hnízdem rukoly.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špenátové noky s tvarohem

Hlavní chod Velmi snadné Italská Vegetariánské Vaření Magazín 4/2014
Průměrné hodnocení 4 (5)

Tip do kuchyně

 

Další italské recepty naleznete zde.

Co budete potřebovat

200 g baby špenátu
hrst petržele
1 stroužek česneku
140 g tvarohu plnotučného
85 g hladké mouky
1 vejce
100 g parmazánu
špetka muškátového oříšku
sůl
pepř
olivový olej
rukola

Jak na to?

Nechte se inspirovat italskou kuchyní a připravte si špenátové noky s tvarohem posypané parmazánem.

1) Špenát spařte vroucí vodou, pak jej nechte okapat, důkladně osušte a nadrobno nasekejte.

2) Ve velké míse smíchejte špenát, petrželku, rozmačkaný stroužek česneku, tvaroh, mouku, vejce, parmazán a muškátový oříšek.

3) Směs podle chuti osolte a opepřete.

4) Ze směsi odebírejte a tvořte kuličky velikosti vlašského ořechu.

5) Vzniklé noky dejte na 30 minut do lednice.

6) Noky vařte ve vroucí osolené vodě – vždy počkejte, až vyplavou na povrch, a pak ještě 1 minutu povařte.

7) Servírujte posypané parmazánem, zastříknuté olejem, s hnízdem rukoly.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat