×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špenátové noky s tvarohem

Další recepty a články

Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Pečené rizoto se špenátem a...
Pečené rizoto se...
Pečené rizoto se špenátem a...
Pečené rizoto se špenátem a...
Spaghettini se sušenými...
Spaghettini se...
Spaghettini se sušenými...
Spaghettini se sušenými...

Špenátové noky s tvarohem

Tip do kuchyně

 

Další italské recepty naleznete zde.

Co budete potřebovat

200 g baby špenátu
hrst petržele
1 stroužek česneku
140 g tvarohu plnotučného
85 g hladké mouky
1 vejce
100 g parmazánu
špetka muškátového oříšku
sůl
pepř
olivový olej
rukola

Jak na to?

Nechte se inspirovat italskou kuchyní a připravte si špenátové noky s tvarohem posypané parmazánem.

1) Špenát spařte vroucí vodou, pak jej nechte okapat, důkladně osušte a nadrobno nasekejte.

2) Ve velké míse smíchejte špenát, petrželku, rozmačkaný stroužek česneku, tvaroh, mouku, vejce, parmazán a muškátový oříšek.

3) Směs podle chuti osolte a opepřete.

4) Ze směsi odebírejte a tvořte kuličky velikosti vlašského ořechu.

5) Vzniklé noky dejte na 30 minut do lednice.

6) Noky vařte ve vroucí osolené vodě – vždy počkejte, až vyplavou na povrch, a pak ještě 1 minutu povařte.

7) Servírujte posypané parmazánem, zastříknuté olejem, s hnízdem rukoly.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špenátové noky s tvarohem

Hlavní chod Velmi snadné Italská Vegetariánské Vaření Magazín 4/2014
Průměrné hodnocení 4 (6)

Inspirujte se zdravými recepty

Tip do kuchyně

 

Další italské recepty naleznete zde.

Co budete potřebovat

200 g baby špenátu
hrst petržele
1 stroužek česneku
140 g tvarohu plnotučného
85 g hladké mouky
1 vejce
100 g parmazánu
špetka muškátového oříšku
sůl
pepř
olivový olej
rukola

Jak na to?

Nechte se inspirovat italskou kuchyní a připravte si špenátové noky s tvarohem posypané parmazánem.

1) Špenát spařte vroucí vodou, pak jej nechte okapat, důkladně osušte a nadrobno nasekejte.

2) Ve velké míse smíchejte špenát, petrželku, rozmačkaný stroužek česneku, tvaroh, mouku, vejce, parmazán a muškátový oříšek.

3) Směs podle chuti osolte a opepřete.

4) Ze směsi odebírejte a tvořte kuličky velikosti vlašského ořechu.

5) Vzniklé noky dejte na 30 minut do lednice.

6) Noky vařte ve vroucí osolené vodě – vždy počkejte, až vyplavou na povrch, a pak ještě 1 minutu povařte.

7) Servírujte posypané parmazánem, zastříknuté olejem, s hnízdem rukoly.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Pečené rizoto se špenátem a...
Pečené rizoto se špenátem a...
Pečené rizoto se špenátem a...
Pečené rizoto se špenátem a...
Spaghettini se sušenými...
Spaghettini se sušenými...
Spaghettini se sušenými...
Spaghettini se sušenými...

Inspirujte se podobnými recepty