×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špenátové noky s tvarohem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Špenátové noky s tvarohem

Tip do kuchyně

 

Další italské recepty naleznete zde.

Co budete potřebovat

200 g baby špenátu
hrst petržele
1 stroužek česneku
140 g tvarohu plnotučného
85 g hladké mouky
1 vejce
100 g parmazánu
špetka muškátového oříšku
sůl
pepř
olivový olej
rukola

Jak na to?

Nechte se inspirovat italskou kuchyní a připravte si špenátové noky s tvarohem posypané parmazánem.

1) Špenát spařte vroucí vodou, pak jej nechte okapat, důkladně osušte a nadrobno nasekejte.

2) Ve velké míse smíchejte špenát, petrželku, rozmačkaný stroužek česneku, tvaroh, mouku, vejce, parmazán a muškátový oříšek.

3) Směs podle chuti osolte a opepřete.

4) Ze směsi odebírejte a tvořte kuličky velikosti vlašského ořechu.

5) Vzniklé noky dejte na 30 minut do lednice.

6) Noky vařte ve vroucí osolené vodě – vždy počkejte, až vyplavou na povrch, a pak ještě 1 minutu povařte.

7) Servírujte posypané parmazánem, zastříknuté olejem, s hnízdem rukoly.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špenátové noky s tvarohem

Hlavní chod Velmi snadné Italská Vegetariánské Vaření Petržel kadeřavá Magazín 4/2014
Průměrné hodnocení 4 (7)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Další italské recepty naleznete zde.

Co budete potřebovat

200 g baby špenátu
hrst petržele
1 stroužek česneku
140 g tvarohu plnotučného
85 g hladké mouky
1 vejce
100 g parmazánu
špetka muškátového oříšku
sůl
pepř
olivový olej
rukola

Jak na to?

Nechte se inspirovat italskou kuchyní a připravte si špenátové noky s tvarohem posypané parmazánem.

1) Špenát spařte vroucí vodou, pak jej nechte okapat, důkladně osušte a nadrobno nasekejte.

2) Ve velké míse smíchejte špenát, petrželku, rozmačkaný stroužek česneku, tvaroh, mouku, vejce, parmazán a muškátový oříšek.

3) Směs podle chuti osolte a opepřete.

4) Ze směsi odebírejte a tvořte kuličky velikosti vlašského ořechu.

5) Vzniklé noky dejte na 30 minut do lednice.

6) Noky vařte ve vroucí osolené vodě – vždy počkejte, až vyplavou na povrch, a pak ještě 1 minutu povařte.

7) Servírujte posypané parmazánem, zastříknuté olejem, s hnízdem rukoly.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019