1
Kuřecí krky uvařte ve vývaru a poté vychladlé oberte z kostí.
2
Špaldu dejte vařit do slané vody až doměkka (cca 20 minut).
3
Fazolky očistěte a z každé strany jim odřízněte konce. Nakrájejte na menší kousky a osmahněte na pánvi s olivovým olejem až doměkka.
4
Ve větší míse smíchejte špaldu s pestem, přidejte obrané maso, fazolky, podle chuti osolte a můžete přidat pepř a pár lístků čerstvé bazalky.
1
Kuřecí krky uvařte ve vývaru a poté vychladlé oberte z kostí.
2
Špaldu dejte vařit do slané vody až doměkka (cca 20 minut).
3
Fazolky očistěte a z každé strany jim odřízněte konce. Nakrájejte na menší kousky a osmahněte na pánvi s olivovým olejem až doměkka.
4
Ve větší míse smíchejte špaldu s pestem, přidejte obrané maso, fazolky, podle chuti osolte a můžete přidat pepř a pár lístků čerstvé bazalky.