×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Spaghettini se sušenými rajčaty a mozzarellou

Další recepty a články

Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem

Spaghettini se sušenými rajčaty a mozzarellou

Tip do kuchyně

 

Pokud máte rádi teplé jídlo, vlijte směs z robota do rendlíku a nechte prohřát.

Co budete potřebovat

200 g těstovin spaghettini natural AExc
100 g rustikálního chleba
8 sušených rajčat
2 stroužky česneku
sůl
pepř
11/2 lžíce olivového oleje
1 mozzarella
1 hrst bazalkových lístků
2 lžíce balzamikového octa
parmazán

Jak na to?

Máte chuť na lehké těstoviny? Vyzkoušejte italské spaghettini se sušenými rajčaty a mozzarellou.

1) Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly na skus neboli al dente.

2) Mezitím dejte kousky chleba, rajčata, česnek, sůl, pepř a olivový olej do robotu a rozmixujte.

3) Těstoviny sceďte, dejte na talíř, posypte směsí z robotu, navrch dejte mozzarellu, bazalku a zastříkněte octem, olejem a podávejte s parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Spaghettini se sušenými rajčaty a mozzarellou

Hlavní chod Velmi snadné Italská Vegetariánské Něco lehkého Vaření Magazín 6/2012
Průměrné hodnocení 5 (3)

Tip do kuchyně

 

Pokud máte rádi teplé jídlo, vlijte směs z robota do rendlíku a nechte prohřát.

Co budete potřebovat

200 g těstovin spaghettini natural AExc
100 g rustikálního chleba
8 sušených rajčat
2 stroužky česneku
sůl
pepř
11/2 lžíce olivového oleje
1 mozzarella
1 hrst bazalkových lístků
2 lžíce balzamikového octa
parmazán

Jak na to?

Máte chuť na lehké těstoviny? Vyzkoušejte italské spaghettini se sušenými rajčaty a mozzarellou.

1) Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly na skus neboli al dente.

2) Mezitím dejte kousky chleba, rajčata, česnek, sůl, pepř a olivový olej do robotu a rozmixujte.

3) Těstoviny sceďte, dejte na talíř, posypte směsí z robotu, navrch dejte mozzarellu, bazalku a zastříkněte octem, olejem a podávejte s parmazánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Kuřecí steak s karamelizovaným...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem
Dýňové rizoto s kozím sýrem

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat