Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Spaghettini se sušenými rajčaty a mozzarellou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Spaghettini se sušenými rajčaty a mozzarellou

Tip do kuchyně

 

Pokud máte rádi teplé jídlo, vlijte směs z robota do rendlíku a nechte prohřát.

Co budete potřebovat

200 g těstovin spaghettini natural AExc
100 g rustikálního chleba
8 sušených rajčat
2 stroužky česneku
sůl
pepř
11/2 lžíce olivového oleje
1 mozzarella
1 hrst bazalkových lístků
2 lžíce balzamikového octa
parmazán

Jak na to?

Máte chuť na lehké těstoviny? Vyzkoušejte italské spaghettini se sušenými rajčaty a mozzarellou.

1) Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly na skus neboli al dente.

2) Mezitím dejte kousky chleba, rajčata, česnek, sůl, pepř a olivový olej do robotu a rozmixujte.

3) Těstoviny sceďte, dejte na talíř, posypte směsí z robotu, navrch dejte mozzarellu, bazalku a zastříkněte octem, olejem a podávejte s parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Spaghettini se sušenými rajčaty a mozzarellou

Hlavní chod Velmi snadné Italská Chuťovky Něco lehkého Vaření Vegetariánské Bazalka , Rajče Magazín 6/2012
Průměrné hodnocení 5 (3)

Tip do kuchyně

 

Pokud máte rádi teplé jídlo, vlijte směs z robota do rendlíku a nechte prohřát.

Co budete potřebovat

200 g těstovin spaghettini natural AExc
100 g rustikálního chleba
8 sušených rajčat
2 stroužky česneku
sůl
pepř
11/2 lžíce olivového oleje
1 mozzarella
1 hrst bazalkových lístků
2 lžíce balzamikového octa
parmazán

Jak na to?

Máte chuť na lehké těstoviny? Vyzkoušejte italské spaghettini se sušenými rajčaty a mozzarellou.

1) Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly na skus neboli al dente.

2) Mezitím dejte kousky chleba, rajčata, česnek, sůl, pepř a olivový olej do robotu a rozmixujte.

3) Těstoviny sceďte, dejte na talíř, posypte směsí z robotu, navrch dejte mozzarellu, bazalku a zastříkněte octem, olejem a podávejte s parmazánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty