Špagety s pestem a tuňákovými koulemi
Ingredience
400 g | špaget ES |
2x | konzerva tuňáka ve vlastní šťávě AQ |
70 g | strouhanky |
1 | lžíce kopru |
1 | lžíce pažitky |
40 g | piniových oříšku |
1 | lžíce citronové kůry |
1 | vejce |
1 | lžíce olivového oleje ES |
bazalkové pesto | |
185 g | smetany AQ |
parmazán |
Postup přípravy
Špagety uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly na skus neboli al dente. Řídit se můžete rovněž návodem na obalu. Sceďte a udržujte teplé. Okapaného tuňáka dejte do mísy, přidejte k němu strouhanku, kopr, pažitku, nasekané piniové oříšky, citronovou kůru, vejce a důkladně vše prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní rukama vytvarujte menší koule. Na oleji opékejte 2–3 minuty ze všech stran dozlatova. Pak do pánve přidejte špagety, pesto a smetanu a opatrně, ale důkladně promíchejte. Podávejte s parmazánem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY