×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Špagety s pestem a tuňákovými koulemi

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty,...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Špagety s pestem a tuňákovými koulemi

Co budete potřebovat

400 g špaget ES
2x konzerva tuňáka ve vlastní šťávě AQ
70 g strouhanky
1 lžíce kopru
1 lžíce pažitky
40 g piniových oříšku
1 lžíce citronové kůry
1 vejce
1 lžíce olivového oleje ES
bazalkové pesto
185 g smetany AQ
parmazán

Jak na to?

Špagety uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly na skus neboli al dente. Řídit se můžete rovněž návodem na obalu. Sceďte a udržujte teplé. Okapaného tuňáka dejte do mísy, přidejte k němu strouhanku, kopr, pažitku, nasekané piniové oříšky, citronovou kůru, vejce a důkladně vše prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní rukama vytvarujte menší koule. Na oleji opékejte 2–3 minuty ze všech stran dozlatova. Pak do pánve přidejte špagety, pesto a smetanu a opatrně, ale důkladně promíchejte. Podávejte s parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Špagety s pestem a tuňákovými koulemi

Hlavní chod Velmi snadné Italská Vaření Magazín 9/2012
Průměrné hodnocení 4 (11)

Co budete potřebovat

400 g špaget ES
2x konzerva tuňáka ve vlastní šťávě AQ
70 g strouhanky
1 lžíce kopru
1 lžíce pažitky
40 g piniových oříšku
1 lžíce citronové kůry
1 vejce
1 lžíce olivového oleje ES
bazalkové pesto
185 g smetany AQ
parmazán

Jak na to?

Špagety uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly na skus neboli al dente. Řídit se můžete rovněž návodem na obalu. Sceďte a udržujte teplé. Okapaného tuňáka dejte do mísy, přidejte k němu strouhanku, kopr, pažitku, nasekané piniové oříšky, citronovou kůru, vejce a důkladně vše prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní rukama vytvarujte menší koule. Na oleji opékejte 2–3 minuty ze všech stran dozlatova. Pak do pánve přidejte špagety, pesto a smetanu a opatrně, ale důkladně promíchejte. Podávejte s parmazánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat