×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Snídaňové müsli muffiny

Další recepty a články

Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s...
Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní...
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím...
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát...
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...

Snídaňové müsli muffiny

Co budete potřebovat

1 jablko Granny Smith, nastrouhané
90 g medu nebo sirupu z agáve
55 g ovesných vloček
40 g mandlových lupínků
55 g vlašských ořechů, nasekaných
280 g jogurtu řeckého typu
½ lžičky vanilkového extraktu
1 lžička pomerančové kůry, nastrouhané najemno
60 ml pomerančového džusu
NA POLEVU
25 g ovesných vloček
20 g mandlových lupínků
25 g vlašských ořechů, nasekaných
2 lžíce medu nebo sirupu z agáve
NA TĚSTO
375 g hladké mouky
2 lžičky prášku do pečiva, vrchovaté
2 vejce, prošlehaná
125 ml extra panenského olivového oleje

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Jablko, med, vločky, mandlové lupínky, ořechy, jogurt, vanilkový extrakt, pomerančovou kůru a džus smíchejte v míse a nechte 5 minut namáčet. V jiné misce smíchejte všechny suroviny na polevu.
Mouku, prášek do pečiva, vejce a olej zlehka promíchejte s jablečnou směsí. Těsto rozdělte do tukem vymazaných muffinových formiček, navrch dejte polevu. Pečte zhruba 20 minut. Těsto bude propečené, když je zapíchnutá špejle po vytažení čistá. Podávejte zakápnuté medem nebo sirupem z agáve.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Snídaňové müsli muffiny

Velmi snadné Magazín 6/2016 Počet porcí: na 12 muffinů
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

1 jablko Granny Smith, nastrouhané
90 g medu nebo sirupu z agáve
55 g ovesných vloček
40 g mandlových lupínků
55 g vlašských ořechů, nasekaných
280 g jogurtu řeckého typu
½ lžičky vanilkového extraktu
1 lžička pomerančové kůry, nastrouhané najemno
60 ml pomerančového džusu
NA POLEVU
25 g ovesných vloček
20 g mandlových lupínků
25 g vlašských ořechů, nasekaných
2 lžíce medu nebo sirupu z agáve
NA TĚSTO
375 g hladké mouky
2 lžičky prášku do pečiva, vrchovaté
2 vejce, prošlehaná
125 ml extra panenského olivového oleje

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Jablko, med, vločky, mandlové lupínky, ořechy, jogurt, vanilkový extrakt, pomerančovou kůru a džus smíchejte v míse a nechte 5 minut namáčet. V jiné misce smíchejte všechny suroviny na polevu.
Mouku, prášek do pečiva, vejce a olej zlehka promíchejte s jablečnou směsí. Těsto rozdělte do tukem vymazaných muffinových formiček, navrch dejte polevu. Pečte zhruba 20 minut. Těsto bude propečené, když je zapíchnutá špejle po vytažení čistá. Podávejte zakápnuté medem nebo sirupem z agáve.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...

Inspirujte se podobnými recepty