ReceptySnadný pivní hamburger
Albert logo
  • Snadný pivní hamburger

Snadný pivní hamburger

Snadný pivní hamburger
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Grilování
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Česnek 2 strouž.
  • Mleté maso hovězí 500 g
  • Worcesterová omáčka 2 plž
  • Pivo světlé 80 ml
  • Sůl
  • Pepř
  • Slanina plátková 4 plát.
  • Olej olivový 3 plž
  • Rukola 1 hrs.
  • Cibule 1/2 ks
  • Červená řepa 2 ks
  • Cheddar plátky 4 plát.
  • Vejce 4 ks
  • Hamburgerová bulka 4 ks
  • Rajče 1 ks
  • Omáčka rajčatová
  • Majonéza
  • Česnek 2 strouž.
  • Mleté maso hovězí 500 g
  • Worcesterová omáčka 2 plž
  • Pivo světlé 80 ml
  • Sůl
  • Pepř
  • Slanina plátková 4 plát.
  • Olej olivový 3 plž
  • Rukola 1 hrs.
  • Cibule 1/2 ks
  • Červená řepa 2 ks
  • Cheddar plátky 4 plát.
  • Vejce 4 ks
  • Hamburgerová bulka 4 ks
  • Rajče 1 ks

Příprava

  1. 1
    Maso dobře promíchejte s česnekem, worchesterem a pivem. Rozdělte ho na 4 díly a vytvarujte burgery.
  2. 2
    Na středním plameni rozehřejte v grilovací pánvi 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Zatímco se pečou, v jiné pánvi rozpalte další lžíci oleje a opečte na něm dozlatova cibuli a slaninu. Přesuňte na kuchyňskou utěrku a nechte odkapat přebytečný tuk. Pánev vytřete, dejte do ní poslední lžíci oleje, rozklepněte vejce a upečte volská oka.
  3. 3
    Na každou rozpůlenou housku položte pár rukolových lístků, 2 plátky červené řepy, burger, sýr, slaninu, cibulku, rajče. Navrch položte volské oko. Pokapejte rajčatovou omáčkou, případně majonézou a přiklopte vrškem housky.
  1. 1
    Maso dobře promíchejte s česnekem, worchesterem a pivem. Rozdělte ho na 4 díly a vytvarujte burgery.
  2. 2
    Na středním plameni rozehřejte v grilovací pánvi 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Zatímco se pečou, v jiné pánvi rozpalte další lžíci oleje a opečte na něm dozlatova cibuli a slaninu. Přesuňte na kuchyňskou utěrku a nechte odkapat přebytečný tuk. Pánev vytřete, dejte do ní poslední lžíci oleje, rozklepněte vejce a upečte volská oka.
  3. 3
    Na každou rozpůlenou housku položte pár rukolových lístků, 2 plátky červené řepy, burger, sýr, slaninu, cibulku, rajče. Navrch položte volské oko. Pokapejte rajčatovou omáčkou, případně majonézou a přiklopte vrškem housky.

Hodnocení

Nehodnoceno

Pomohl vám recept?

Ohodnoťte jak vám chutnal
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 4 dny

Od 16.07.2025 do 22.07.2025

Platný ještě 4 dny

Od 16.07.2025 do 22.07.2025

Platný ještě 11 dní

Od 16.07.2025 do 29.07.2025

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.